ROLLING BONES / STAND IN LIME FOR DAYS / THE DRUMMER IS HOT / YELLOPALOOZA


Tegin reedel töökaaslasele piduliku meigi ja ta kinkis mulle tänutäheks OPI mini küünelakkide kollektsiooni Rock Goddess. Olin nii üllatunud, sest ma ei oota sõpradelt kunagi mingit tasu - kaunistan neid rõõmuga nii hästi-halvasti kui ma oskan, kuid ega üks normaalne tüdruk OPI lakkidest ära ka ei ütle, eksole. OPI küünelakkidel on alati väga lahedad nimed ja ilmselgetel põhjustel on sellest kollektsioonist mu lemmik "The Drummer is Hot". :D Nii palju kui ma guugeldanud (ja üht proovinud) olen, on kõigil lakkidel imeilus pigment ja ootan huviga kõigi kandmist! OPI minilakid on nii imearmsad - iga kord neid käes keerutades meenub mulle see stseen "Sõpradest". :D

I did my friend's makeup on Friday and to thank me she brought me the Rock Goddess collection by OPI. It has four mini nail polishes and it also came with a little skull bracelet. I love the names that OPI nail polishes have - from this collection my favourite has to be "The Drummer is Hot" - for obvious reasons of course. :D 


1 comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.