boots and coat: New Yorker, shorts: H&M, scarf: Zara

Tänane outfit oli natuke läbikukkumine selles mõttes, et ikka ja jälle unustan ma ära, et kui ma kannan lühikesi šortse, tuleb nende peale panna lühem jakk või mantel, muidu tunnevad kõik sellele hajameelsele tüdrukule kaasa, kes hommikul püksid jalga panna unustas. Aga teisel pildil te ju näete neid... näete ju? :D
Igatahes, mu hea tuju päev, nagu ma seda hommikul nimetasin, ka jätkus heas tujus. Peavalu muutus aga õhtupoole järjest intensiivsemaks ja nüüd istun ma siin, arvutiekraani heledus kõige madalamaks keeratud ja olen hirmus, et jäingi haigeks. Väga palju ma selle üle ei imestaks, sest igal hommikul pargib end bussis minu kõrvale istuma mõni tatine nina. Lihtne on muidugi teisi süüdistada... Ise lippan siin püksata ringi.

Mõnusat nädalavahetust kõigile, minu kaks puhkepäeva mööduvad tõenäoliselt koduselt. Loen, vaatan sarju ja valmistan uueks nädalaks blogipostitusi ette... Kirjutage mulle, milliseid postitusi te ootate! :)

I told myself in the morning that today will be a good day and that's exactly what happened. I had a lovely little birthday lunch with one of my friends and then met up with my other friend after work. We had a very chill and casual night full of our usual stupid jokes. The only thing is that the headache that has been bothering me for almost a week now got heavier and heavier, so now I'm afraid that I might actually be sick. It's probably going to be a very laid back weekend then - reading, sleeping, blogging and cleaning our home is all I'm planning to do, since right now it seems that I won't even have the energy to do much more.


7 comments

 1. Anna... See on ehk kohatu kommentaar, aga Sinu säärejooks on ... märkimisväärselt ilus :)

  ReplyDelete
 2. Mina lahkun praeguste ilmadega kodust juba ainult suusapükstes.. ja siis tõmban nad tööle jõudes jalast ja saan seelikute-kleitidega olla ilma vahepealse jäätumiseta. :D

  ReplyDelete
 3. :D :D , algul vaatasin ka, et ainult retuusid v? Ja siis nägin, et püksid ka ikka jalas :D

  ReplyDelete
 4. Aru ma ei saa kuidas Sul neiu külm pole! Kui mina juba sooja mantli välja otsisin, siis sina kandsid alles jakikesi ja nüüd, kui ma ilma mütsi-salli-kinnaste kombota kohe kindlasti uksest välja ei astu, näed sina nii kuradi hea välja oma hõlmad lahti outfitis :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eks pisut oli ikka jahe, ühe koha peal liiga kaua seista ei tahtnud. :D Suur aitäh sulle! ;)

   Delete
 5. Väga armas oled nendel piltidel. Saa ruttu terveks! :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.