Social

Style Crush: Karmen Pedaru

Thursday, January 30, 2014

Minu seekordne crush on meie oma kodumaalt pärit maailmakuulus modell Karmen Pedaru, kes, kui ma nüüd ei eksi, peaks olema minuga umbes sama vana. (Väike check - jah, meil on umbes kolm kuud vahet ja Karmen on noorem. Sellel mõttel ma pikemalt ei peatuks, muidu tuleb mul see sama-vana-kui-mina-ja-nii-palju-saavutanud-aga-mina-ma-teinud-olen moment. :D) Igatahes, vähe sellest, et Karmenist on tehtud suisa jumalikke fotoseeriaid, paistab, et ka tüdrukul endal on stiilitaju paigas. Julgen pakkuda, et ta on inspiratsiooni saanud ka Kate Mossilt - lohakalt šikk stiil on neile mõlemale omane, rääkimata mustadest skinnydest, nahast ja uhketest kasukatest, mida võib kummagi seljas sageli näha. Kadestusväärne on ka Karmeni üks lemmikuid aksessuaare: must Chaneli kott.

Karmen is a supermodel from Estonia and she seems to be everywhere at the moment. On all the stages and magazine pages... I really love her style. Her main favourites seem to be black skinny jeans, black leather, fur, leather boots and of course this gorgeous Chanel bag. I absolutely love the lazy chic look she so effortlessly wears!


2 comments

  1. Oh, kõige ilusam Eesti tüdruk maailmas! Nii armas pildisari :)

    ReplyDelete
  2. Tegelikult ju lihtne, aga nii ilus ja stiilne!

    http://sonjakutcher.blogspot.com/

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.