jacket and jeans: Zara, bag: Michael Kors, Watch: Marc Jacobs, boots: Steve Madden, scarf and T-shirt: Lindex


Ilma tõttu pole ma saanud juba nädal aega ühtegi outfitipilti teha... Olen selleks igal hommikul valmistunud vaid selleks, et ma saaksin kell kolm aknast välja vaadates näha pimedust. Vahel on olnud ka valgem, aga siis sajab taevast paksu valget lund. Ma ei jõua ära oodata kevadet, mil päevad on pikemad ja mis peamine: saan paksud joped ja mantlid kappi jätta ning kanda nahkjakki, mis on mulle varakeadest hilissügiseni nagu teine nahk. :D Ülalolev kollaaž ongi 100% minu ideaalne outfit, milles tunnen end alati mugavalt: nahkjakk, kitsad teksad, nahksaapad, must kott, sall ja hõbedased aksessuaarid. Sellist komplekti kandes tunnen end kõige rohkem endana. Võite enam kui kindlad olla, et niipea, kui ilmad soojemaks lähevad, näete te mu seljas täpselt midagi sellist. ;)

Since it's either dark, rainy or snowy outside, I haven't been able to do proper outfit pics for a week now and this really upsets me. To calm my nerves, I put together this outfit, which represents everything I'm looking for in an everyday outfit. You can be more that sure that as soon as the weather gets warmer, this is exactly what you can see me wearing almost daily. :D

6 comments

 1. Ma jumaldan seda Michael Korsi kotti!!!

  ReplyDelete
 2. mulle meeldib sinu stiil! viimati sõbrannaga šopates mainis ta, et minu lemmikud on igasugused mustad/hallid/beežid toonid… ja nii ongi :D kui mu kapp lahti tõmmata, siis leiab sealt väga üksikuid värvilisemaid esemeid :)
  btw, seesama MK kott on ka minu wishlistis http://mskbeautytalk.blogspot.com/2013/12/salasoovid-2-wishlist-2.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. See konkreetne minu wishlistis tegelikult pole, tahaksin selle väiksemat versiooni endale. Suurte Jet Set'ide puhul segab mind see, et neil pole peal lukku - sama hästi võiksid bussi vms minnes lihtsalt oma rahakoti ja muu kraami võõrastele jagada. :D

   Delete
 3. hehe, võibolla ma pole tähelepannud, kuid millega sa neid kollaaže kokku paned? :) ning imeline outfit by the way ;)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.