Olen alustanud oma jõulusoovide kollaaži mitu korda ja siis pooleli jätnud... Pole lihtsalt midagi sellist, mida ma otseselt jõuludeks saada sooviksin. Küll aga on mõningaid mõnusaid asju, mida plaanin ise soetada ja neid tahtsingi ka teiega jagada. Kõige enam vajan ma uusi talvesaapaid ja need saapad on pärit Zarast (link). Need on üks ühele minu stiili ja selline paar, mida ma võiksin kanda nii pükste kui seelikutega. Kõrged, põlvini saapad pole päris minu maitse, biker-saabaste poole on mind alati rohkem tõmmanud. Lindexist jäi mulle silma nende Very Victoria Silvstedt pesukollektsioon (link), millest lausa õhkab luksust. Millal siis veel oma pesusahtlit ilusa siidi ja pitsiga täiendada kui mitte aasta pidulikuimal ajal? Samas kaupluses näppisin pikalt ka hõbeniitidega kampsunit (link), mis on samal ajal soe ja pidulik, ideaalne jõulu- ja aastalõpuaegseteks koosviibimisteks. 
Küünaldel on mu kodus alati koht ja need eriti lahedad monogrammidega küünlad ASOS-est (link). Olen viimasel ajal palju ASOS-e kingiosakonnas surfanud ja teisena jäi mulle silma see märkmik (link). Hirmkalli hinna tõttu võin 100% kindlusega öelda, et ma ei soeta seda endale, küll aga süstis see minusse mõtte leida üks ilus märkmik kõigi nende nimekirjade, ideede jms jaoks, et kogu seda blogimöllu ühes kohas ja kontrolli all hoida. :) 
Viimaseks... Kiehls'i populaarseim toode Midnight Recovery Concentrate on toote, mida ma olen tahtnud proovida juba tükimat aega, aga no kuidagi ei tõuse käsi selle eest 40 eurot välja käima. Ometi, kõik need kiidulaulud, mida ma selle kohta kuulnud olen... Armsad lugejad, kas teist kellelegi on selle tootega kogemusi? On selle koht mu wishlistis õigustatud? :D

I decided not to make a Christmas wishlist, since there really aren't too many things I would like to get from somebody else. Yet, there are a few items I'm planning on purchasing in the near future. I love the Very Victoria Silvstedt collection in Lindex and I think these sets add a perfect touch of luxury to your Christmas and New Year's parties. I also fell in love with a warm Lindex sweater with silver threads. As for the boots from Zara, I pretty much just need them. I mean... I really-really need new boots and I prefer biker style. All the other bits are just for fun: candles with my initials, a notebook to keep my blogging on track (I do love my lists, I do... ) and also something I've been intrigued by for the longest time. Kiehl's Midnight Recovery Concentrate... but is it worth the price?

7 comments

 1. Olen seda toodet kasutanud ja midagi halba ei saa öelda. Aga jah, 40.- on nagu palju küsitud, sest minu nahal tegi nt kameeliaõli sama hea (või paremagi) töö ära.

  sikindi.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Oh kui lahedad küünlad! Peab vist tellima hakkama...

  ReplyDelete
 3. Mul ka kodus see sama Kiehl's. Ma ei oska millegi muu samalaadse tootega võrrelda, aga pettuma selles pole pidanud, erinevalt paljudest teistest asjadest, mida blogides tihti kiidetakse. Hind on küll mis ta on, aga jätkub ka pikemaks ajaks.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen ka lugenud, et seda jätkub kauaks. :)

   Delete
 4. Replies
  1. I had to have it and now I do - love it and will wear it soon! :)

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.