7. BIANCO

Üks uusaastalubadus: osta rohkem saapaid ja kanda nende eest paremini hoolt. Eelistan iga kell saapaid kingadele, ka suvel, seega tahaksin oma saapakollektsiooni vaikselt kasvatama hakata. Internetis surfates leidsin need üheksa paari (tegelikult rohkem nagu 90, kuid mingi valiku pidi ju tegema :D), millest tahaksin omata viimset kui üht... Hindu ma väga ei vaadanud, nii et ärge ehmuge, kui Saint Laurent'i saapaid uurima minnes ootab teid neljakohaline number, aga rohkem andis see otsig mulle inspiratsiooni ja ideid, miillist stiili taga ajada. Olen alati eelistanud ankle-boots saapaid, põlvedeni või üle selle ulatuvad saapad pole väga minu stiil, vähemalt mitte veel. Millised saapad neist teile kõige rohkem meeldivad?

I made one promise for 2014 and it's to buy a lot of new boots! :D I love boots, I prefer them to shoes any time, even in summer to be honest. Here are nine pairs that I liked the most while surfing the web. Which ones are your favourite? 


2 comments

 1. täpselt sellised saapad on mu maitse ka!

  ReplyDelete
 2. Mulle meeldiks ka mõni saapapaar rohkem. Praegu nagu õieti polegi teisi...:)
  Mulle päris madalad kingalaadsed ei meeldi, ankle-boots sobib - ühed punased on, aga ega ma neid viimasel ajal palju kandnud pole.
  Mulle meeldivad vist ikka pikad põlvedeni saapad...
  Talvesaapad on karvased põlvedeni ja mustad pika säärega saapad ongi need, millega põhiliselt käin. Aga tohutult ebamugavad on nende kõrged kontsad.

  Sinu valikust meeldivad 3 ja 4.

  Muide, minu arust on Su valikus 2 silmapaistvat joont- punased ja mustad saapad ja igasuguste pannalde ja neetidega...:;)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.