boots: New Yorker, skirt: Only (Vero Moda), hat & jacket: Lindex, bag: eBay

Töönädal on seljataga ja nüüd on aeg mugavad riided selga panna, vanilje chai'd teha ning sõpru ootama jääda. Enne aga tahtsin jagada oma tänast outfit'i - kiire ja casual, must ja hall, nagu minult enamasti oodata võib. Vaid üleriietega lisasin seekord pisut teist tooni, ega sulandunud seega päris asfaltiga ühte. See Lindexi jakk on mu kindel sellesügisene lemmik ja usun, et see tutimüts saadab mind kuni märtsini. ;) Üks minulik eripära on siin veel - mulle ei meeldi miski rohkem kui tütarlapselike seelikute ja maskuliinsete saabaste kombineerimine. Mulle meeldib see kontrast!

The week is over and now it's time to rest! Before I start getting ready for our movie night, I wanted to share today's outfit with you. As you can see it's quite quick and casual, but once again I was wearing my favourite fall jacket from Lindex and I also started wearing hats now, mom can be proud! :D 


14 comments

 1. Su hele nahk teeb selle outfiti veel mõnusamaks - loob sellise hea kontrasti.

  ReplyDelete
 2. no preili, sul on nüüd küll üks kõige vahvamaid naeratusi, mida ma kunagi näinud olen! jah, just vahva - kuidagi selline lõbus ja nakkav, et paneb enda ka kohe naeratama :) ee ja ma teen vist veidraid komplimente, aga noh, juba ammu tahtsin tegelt mainida :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei, sa teed hoopis armsaid komplimente! Aitäh! :D

   Delete
 3. Mõnus outfit! Minu kiidusõnad lähevad seekord mütsile:)

  Angeelika
  iluelu.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Kõik on ilus aga müts püüdis esimesena mu pilgu, vinge!

  ReplyDelete
 5. See mantel ja müts meeldisid nõnda, et sundisin oma ema lindexisse minema ja need mulle inglismaale saatma

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha, väga lahe! Ja armas, et sa mu blogi jälgid, Laura. Tee oma ilusale pojale minu poolt pai ja endale ka. :)

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.