Viimati näitasin oma koti sisu varakevadel, nii et on aeg jälle kõigi uudishimu rahuldada. Ma tean, et neid uudishimulikke on, sest minu jaoks on kõikvõimalikud mis-on-mu-kotis/meigikotis videod ja blogipostitused just need kõige huvitavamad. Inimlik uudishimu, mis muud... :D

Nosy as I am, I love seeing what other girls carry in their handbags. Last time I showed you the stuff in my bag was in spring, so it's time for an update!


Lisaks sellele tahtsin teile tutvustada oma uut kotti, mille kinkis mulle lahkelt Hippsteri e-pood (www.hippster.ee). Esimest korda jäi mulle see pood silma Ilumessil, kui nägin naisi nende letis tunglemas ja kotte vaatamas. Juba eemalt jäi silma see, et nad pakuvad kirevamat ja erilisemat valikut, kui enamus tavapoode (reegel, sügisel ja talvel müüakse vaid musta värvi kotte pole õnneks nende kõrvu jõudnud :D). Võisin leheküljelt endale ise koti välja valida ja valituks osutus see mustast kunstnahast ja kuldsete neetidega kott. Jah, mina olen lihtsalt ise selline, et andke mulle ette kõigis maailma toonides kotid ja ma valin... musta. Kahjuks (noh, minu õnneks) napsasin ma endale viimase neetidega musta, aga samas stiilis kotte on lehel veel teistes toonides saada.

I have a new bag as well, whuch is actually what inspired me to do this post. It was gifted to me by Hippster, which is an Estonian store that carries a lot of fun handbags. I was really pleased with the quality of mine and I can't wait to wear it through fall and winter!


Olin väga-väga positiivselt üllatunud, kui selle kätte sain. Netipoode, kus müüakse kotte ja aksessuaare on palju ja kvaliteediga võib tihti puusse panna, nii et oled tootes kas juba seda kätte saades pettunud või pettud teisel kandmisel, kui see lihtsalt lagunema hakkab... Aga see kott ei jää mitte mingil määral alla nendele, mida olen näinud ja näppinud Zaras, Mangos ja mujal. Nahk on katsudes mõnus ja pehme, needid on kõvasti kinni, lukk jookseb sujuvalt, kinnitused ja õmblused on sirged, vooder kvaliteetne. Heledamas toonis vooder oli mulle eriti rõõmsaks üllatuseks, samuti sees olev lukuga lisatasku ning kaks lahtist taskut mobiilile ja muule sellisele, mida kiiresti vaja kotist kätte saada (võtmed näiteks).


Ma tassin endaga alati kaasas meeletul hulgal ebavajalikku kraami... Näiteks olen avastanud, et mul on korraga kaasas kaks juukselakki või näiteks on kass mu kotti mõne oma palli peitnud. Uue kotiga panin aga puhuma uued tuuled, sorteerisin kõik tšekid, teepakid, pastakad ja šokolaadipaberid välja (shh!) ja võtan endaga kaasa vaid vajaliku.

I usually carry a lot of stuff wih me that I don't actually need, but at the moment I'm keeping my bag nice and tidy. As you can see, I only have the necessities and also a few beauty bits, for example a hair spray (I always carry hair spray!) and my favourite face mist. ;)

Nagu juba mainisin, siis minu kotti Hippsteris enam pole, küll aga on sarnast teistes toonides jne, nii et tuleb vaid lehele piiluma minna. Siin on lisaks veel mõed Anna Smithi ja LYDC Londoni kotid, mis mulle endale kotti valides silma jäid ja mida tahaksin eraldi välja tuua. Mu eriline lemmik neist on kolmas, sinise ja mustaga. Ei saa neetidest üle ega ümber...


13 comments

 1. Jeiii, leidsid omale koti, kenaaaa!

  ReplyDelete
 2. Minu unelm! :D Hetkel olen ma tõesti natukene kade. :)

  ReplyDelete
 3. Hullult kena kott! Oleks see vaid veel seal müügis, siis ostaks ka endale!
  Ma olen ise samasugune nagu sina, valin poes alati musta koti. Harva satub mõni pruun või värviline kott. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Must, neetideta versioon on ka väga kena ning ei piira nii palju ka aksessuaare (nt praegune eelistab enda kõrvale pigem kuldseid lukke ja ehteid... )

   Delete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. :D Tänks motiveerimast, lähen koristan kohe oma koti ka ära.
  Mõtlesin paar nädalat tagasi sarnase postituse peale, kui endaga igapäevaselt hambatikke (ca 2500 tk), PÖFFi kleepse, klambripüssi ja hunnikut klambreid kaasas vedasin. Praegu on kõtipõhi täis Piletilevi pileteid ilmselt..

  ReplyDelete
 6. Täpselt nagu mina,ükskõik kui palju värvi, aga iga uus käekott jälle must. Väga kaunis ja naiselik kott. Ja suur motivatsioon tuli endagi kott korda teha.

  ReplyDelete
 7. Väga mõnus ja sinulik kott! Küsiks aga kust see kummut pärit on? Olen näinud mõningates kohtades sellist tumedat, kuid otsin pigem heledates toonides ja just korvidega :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.