Kes mind vähegi tunneb, teab, et kui miski on must või valge, siis ma olen tõenäoliselt nõus selle ka selga panema. :D See monokroomne kollektsioon Lindexis püüdis seega koheselt mu tähelepanu. Siia kollaaži pistsin mõned enda lemmikud, aga kõiki esemeid võib lähemalt piiluda Lindexi e-poes!

Anyone and everyone who knows me, knows that if something's black/white I'll probably wear it... So this monocrome collection in Lindex is something that instantly caught my eye. here I have some of my favourite items, but you can see the whole monochrome collection HERE!

3 comments

  1. Usu või ära usu (ma usuks), aga kui ma näen poes must-valgeid asju, siis nüüd sa oled esimene, kes mulle meenub.Oma suures ajus mõtlen ''Annale see meeldiks'' bhaahhahaha, ise ka ei usu, kui leimilt ma kõlan aga sheers mate ja varsti juba näeme!

    ReplyDelete
  2. See kampsun, mis on modellil seljas, on heaven! Nii hea soe ja parim kaaslane selliste tusaste ilmade puhul! Soovitan! :))

    ReplyDelete
  3. Veab, et sulle valge ka meeldib. Mul on juba tõsine probleem sellega, et ainult mustad asjad minuga koju kaasa tulevad. :)

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.