Mu mündiroheline Ted Bakeri rahakott läks igavesele puhkusele. See on minu liiga suurte sendihunnikute, liiga rohkete kliendikaartide ja korgita kotti rännanud pastapliiatsite süü. Mu kaunis rahakott vananes, määrdus, venis ja nägi lõpuks välja nagu miski, millest on Poola piiri jagu rekkaid üle kimanud. Teadsin, et mu uus rahakott peab olema musta värvi, et see sobiks kõigega ja leidsin Vero Modast ilusa krokodillinaha imitatsiooniga Pieces rahakoti (16.95). Mulle jäi silma ka sama mustriga clutch, aga esialgu piirdusin rahakotiga.
Et õues on juba nii külm, et mul tuule kätte eksides mõttes leebemad vandesõnad esile tõusevad, otsustasin, et on viimane aeg endale üks korralik müts soetada. See hall Pieces kootud müts (12.95) sisaldab ka veidi angoorat (mis tähendab, et see ajab esialgu meeletult karvakesi :D), aga ma ei kujuta ette, et mõni müts saaks olla veel soojem ja pehmem kui see! 

I have been without a purse for well over a month now, so I decided that it's time to get a new one. I found a beautiful Pieces purse with crocodile leather imitation. I like that it's black, so it will go with everything and I won't be able to wreck it with pens as I did with my mint green Ted Baker one. May he rest in peace...
Since it's already getting so cold here (minus degrees in October, seriously?), I had to get a new hat and I found the warmest and softest Pieces one from Vero Moda. It contains a little bit of angora, which means that at the beginning it sheds like crazy, but I still love it. ;)

7 comments

 1. Rahakott tundub nii ideaalne. Mulle meeldivad sellised, kus küljel on lukk. Endal on mul kollane nahast Manogst ostetud..juba mitu-mitu aastat tagasi. Ja olen ka mõtlenud, et peaksin selle välja vahetama, aga pole öiget leidnud. Kuid see Vero Moda oma tundub täitsa ideaalne. Lähen tsekkan järele :)

  ReplyDelete
 2. See rahakott on tõesti väga ilus, täpselt midagi minu maitsele. :)

  http://johannailublogi.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. oiii! See rahakott
  Ma just mõni aeg tagasi kiitsin, et minu oma on juba kolm pikka aastat vastu pidanud ja näeb välja täiesti veatu.. kuni pool rahakotti liimist lahti laguneda otsustas -.-
  Aga see näeb üsna sarnane mu praegusega välja, jooksen kohe poodi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kindlasti katsu erinevaid, neil hoiatus ka, et kuna muster pole kõigil identne, siis iga rahakott pisut erinev. Otsisin endale võimalikult kõva ja vormi hoidva, seal oli ka pehmemaid.

   Delete
 4. "poola piiri jagu üle kimanud rekkaid" = priceless :D

  ReplyDelete
 5. Kui nunnu müts! Aga ma juba kujutan ette, kuidas need karvakesed mu ninale langema hakkaksid ja aevastamiseni kõditama ajaksid :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma kannan õnneks mütsi nii kuklas, et loodetavasti ninani need karvakesed ei jõua. See oleks küll õudne. :D

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.