Jääsalat + krevetid + paprika + mais + herned + viinamarjad + mango = see imehea ja ülitervislik kõhutäis. Fotol olev salat on ostetud Stockmannist, aga selle ise kokku segamine ei tohiks samuti eriline tuumafüüsika olla. Salatid on ühed mu suurimad lemmikud. Sega kokku kõikvõimalik värske kraam ja tulemus ei vaja mingit lisasoola ega kastet! Näiteks suvel avastasin, et maasikas ja juust töötavad salatis koos imeliselt ja eriti hea on kui soolaseid mereande saadab miski magusam, nagu ülalolevas salatis teevad seda mango ja viinamarjad. Millised on teie lemmikud värsked salatid?

I love mixing up different salads, you can try so many different healthy things together and get such delicious combos. This summer I discovered that strawberries and cheese work together very well and I also love when salty sea food is combined with something sweet like mangos. Let's keep it healthy, shall we? ;)

Lisaks üks lugu teile tänasesse päeva:

13 comments

 1. Näeb hea välja! Krevette võiks rohkem olla, sest valkude osakaal lõunas tundub liiga väike?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kavalad krevetid peidavad end teiste asjade all. ;)

   Delete
 2. Salat näeb hea välja ja see lugu on imehea! See on täpselt selline lugu, mis tekitab see mingi "erilise" tunde või emotsiooni :) Mulle meeldib!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama siin, see lugu loob eriti mõnusa ja chilli meeleolu. Mul on hea meel, et Sulle ka meeldib! :)

   Delete
 3. Mulle meeldib, et sulle meeldib! ;)

  ReplyDelete
 4. Mina olen ka suur salatifänn, eriti kui puuviljad esindatud on :) Üks lemmikuid on arbuusisalat, mille retsepti ja selle võimalikud erinevad versioonid ka mingi aeg tagasi kirja panin - http://mottedjamaitsed.blogspot.com/2013/06/koige-koigem-arbuusisalat.html

  ReplyDelete
 5. Mul oli see lugu repeati peal suvel, kui hommikul tööle ja õhtul koju tagasi läksin. See laul tõmbas mu nii mulli sisse ja kujutasin ennast sinna laulu ja.. ulme! :)

  Ma söön värsket salati korra päevas ja kui ma vanasti kasutasin kastmeks hapukoort (Eestis sõin ma vist kõike hapukoorega :P), siis nüüd asendasin ma selle 100% külmpressi õliga. Mõttetuid rasvu pole vaja tarbida, aga häid lausa PEAB sööma. Proovi vaid korra kõrvitsaseemne õli ja sa armud sellesse!

  Tunnen õli kasulikkust ka oma juuste peal - need pole kunagi nii kiiresti kasvanud. Nii, et win-win! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kreekapähkli õli on ka imehea! :)

   Delete
 6. Minu lemmik söök on värske salat tuunikalaga, njämm. Seda pilti vaadates tuli isu peale :)

  ReplyDelete
 7. Juuudas, ajasid pannil särisevate krevettide isu peale :/

  ReplyDelete
 8. Minu selle suve lemmik oli arbuusi-fetajuustu salat :)

  ReplyDelete
 9. Minule meeldib ka erinevaid salateid leiutada. Minu meelest salat ongi selline asi mida ei tohiks retsepti järgi teha, vaid ikka enda maitse järgi. :) Väga hea näeb välja igatahes.

  ReplyDelete
 10. 12 points goes to the song!
  10 points goes to the salad. (Ma lihtsalt pole suur krevetisõber, aga kui kanaga asendaksin, siis annaks sinna ka 12 punkti..:D)

  http://everythingbyeve.blogspot.com

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.