magazine: Glamour British, september 2013

Tööga seoses ja loomulikult omast huvist lappan ma iga kuu kümneid naisteajakirju. Nüüd on väljas septembrinumbrid ja teate, mida nad kõik pasundavad? Selle sügise värv on roosa! Mis puutub riietumisse, siis roosa pole minu teetass (kui välja arvata paar üksikut t-särki), aga kõike roosat, mis käib huultele, küüntele ja põskedele, kannan ma hea meelega. Kuidas on teie suhted roosaga?

Every possible beauty and fashion magazine is currently saying that pink is the must-wear colour for this fall. I'm not really into pink clothes (if you don't count the odd t-shirt or two), but anything pink that goes on cheeks, lips and nails I'm more than okay with! What do you think of pink?

13 comments

 1. Mis toonis (nimega) see Color Tattoo on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma usun, et peaks olema Rose Gold, mul endal ka see :)

   Delete
  2. Tänud :)! Järgmine kord poes viskan silma peale, miskit roosat oleks nimelt hädasti tarvis ;)!

   Delete
  3. Just nii, Golden Rose. :)

   Delete
 2. Roosat leidub mu riidekapis üpriski palju ja kavatsen neid riideesemeid nüüd uskusega kanda :)

  Antud toonis Color Tattoo lauvärvi olen plaaninud juba pikalt osta, nüüd kui Ideaal kosmeetika kauplustes on kõikidel Maybelline toodetel -25% siis soetan selle kindlasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ohohoo, nii kurb, et ma kuidagi Ideaal Kosmeetikasse ei satu :(. Noorem vend poleks ilmselt kah nõus mulle neid ostma minema ja isa ammugi mitte :D.

   Delete
 3. Roosa on mu lemmik just huulepulga-ja põsepunatoonides! Mulle tundub, et mulle ei sobigi teised toonid.. Juhuslikult on mu riidekappi kaks paari roosasid teksapükse ka eksinud :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma kujutan ette, et virsikukarva- ja korallitoonid sobiksid sulle ka imehästi. :)

   Delete
  2. Oh, et meelde tuletasid.. virsikukarva lauvärv MUS poes jäi silma küll ja plaanin soetada ka(:
   Uusi asju on vaja proovida ;)

   Delete
 4. Nii ilus pildiseeria. Tahaks lihtsalt selle ajakirja kõrvale pikali heita, juua vaarikasmuutit ja neid armsaid asjakesi käes hoida. Tahaks, et aeg peatuks korraks. Ja peatuski selles ilusas postituses, mida ma lausa kaks korda vaatasin. Aitäh.

  ReplyDelete
 5. Mulle väga meeldib. Kindlasti kavatsen soetada nii mõnegi uue roosa asja :) Alustaksingi küünelakist, sellisest pastellsest - see OPI oma tundub täitsa kena :) Kõrvarõngastel hoian ka silma peal .

  ReplyDelete
 6. mulle meeldib roosa!=) ja M.A.C. armastan väga,kuidas sul need põsepunad??!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.