boots: New Yorker, jeans: Weekday, blazer: Zara, necklace: Promod, bag: eBay, glasses: Ray-Ban

Täna läksin töölt entusiastlikult kooli... ja olin ainus inimene klassis. Naersime õppejõuga selle üle ja otsustasime, et kui ma olengi jätkuvalt ainus, kes end sellele kursusele registreerinud, koostame mulle mingi individuaalse kava. Üksi oleks mul lihtsalt pisut raske rühmatöid teha ja seminaridest osa võtta... :D Jalutasin tagasi tööle ja sealt edasi Kaubamaja moeõhtule, kus esitleti sügisesi moetrende. Pilte ma kohapeal ei teinud, sest seal oli lihtsalt nii kitsas ja lämbe, vaatasin show ära, tulin koju, võtsin kassi sülle ja siin ma nüüd olen... avastamas, et mu blogi followeride arv hakkab varsti 2000-le lähenema. Peab vist vaikselt hakkama hüpermegakigasuure kingiloosi jaoks nänni koguma... :)

10 comments

 1. Vaatasin, et nii kaunis tüdruk ja äge komplekt. Kohe tuli tahtmine seda Sulle ka öelda :)
  Teadmisterohket kooliskäimist.

  Marget

  ReplyDelete
 2. Super ilus kaelakee! :)

  ReplyDelete
 3. oh jah, oleks mul ka nii, et tehakse individuaalkava ja ei peaks koolipinke nühkima :d

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii on mul vais ühes kohustuslikus aines, ülejäänutes pean ikka kohal käima ja pinki nühkima. :)

   Delete
 4. oi juba 2000, nii lahe! mäletan, kuidas kunagi kogusid julgust, et kas ikka tasub ilublogi hakata pidama :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.