Eelmisel nädalal tegin pisut rohkem "pahandust" kui tavaliselt... Aga kui Selver meelitas oma -40% Bourjois hindade ja Maybelline'i toodete pakkumisega, siis ei jäänud mul muud üle, kui järele anda...
Fotol on esikohal Bourjois Flower Perfection jumestuskreem ja seda põhjusel, et tegu on parima jumestuskreemiga, mida ma viimaste aastate jooksul proovinud olen. Ilma naljata! Seetõttu näete pildil ka varupudelit... Läksin pühapäevaõhtul tagasi ja krabasin veel viimase No.52 endale. Samalt brändilt ostsin esimesel külastusel koos jumestuskreemiga ka 8in1 BB-kreemi, mis hetkel veel proovimata, Volume Glamour MAX Holidays ripsmetuši, mis annab väga korralikult volüümi (mis on mulle alati olulisem kui pikkus) ja armsa väikese kabuki pintsli. Lilla huulepulk on Maybelline Colour Whisper sarja "Oh La Lilac", mida olen endale kogu aeg soovinud, aga raatsisin alles allahindluse ajal korvi pista. Ma jumaldan seda tooni - peale vaadates näib ehmatav, aga huultel jääb tagasihoidlikum ja mulle meeldib, kuidas mängivad omavahel lillad huuled ja rohelised silmad.
Kuna mu nahk on viimasel ajal olnud pindkuiv, otsisin internetist infot sügavalt niisutavate kreemide kohta. Koperdasin Garnier Moisture Match kuivale ja väga kuivale nahale loodud näokreemi otsa ja ehkki mu varasemad kogemused Garnieri näohooldustoodetega pole olnud just kiiduväärt, võtsin selle endaga siiski kaasa... ja pole enam tagasi vaadanud! Nahk ei ketenda enam, on pehme, jumestuskreem jääb ühtlasemalt peale ega hakka päeva jooksul kiskuma... Mul on täiesti ükskõik, et selles purgis on rohkem keemiat, kui mulle meeldiks - olen püüdnud olla väga looduslähedane oma nahahoolduses, aga no ei mõju need puulehed ja meremudad mulle, las mõjub siis see keemia! :D

Mida te viimasel ajal uut soetanud olete? Kas olete ka midagi nendest toodetest proovinud?

Just a few new products I've gotten lately... I was especially naughty last week, but I'm really happy with everything I got, especially the Flower Perfection foundation by Bourjois, Moisture Match cream by Garnier and the beautiful purple "Oh La Lilac" Color Whisper lipstick by Maybelline. I'm sure you'll hear a lot more about these products in my future posts. :)

34 comments

 1. Garnieri kreemi olen proovinud aga kreemidest eelistan ikkagi looduslikumaid tooteid. Ja olemas on Maybelline Color Whisper kolm erinevat tooni: Lust for blush, orange attidude ja coral ambition - armastan neid kergeid huulepulkasid :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mu teine enim kantud Colour Whisper on "Faint for Fuchsia" - iga kord, kui mul see mõnel outfitipildil vms huultel oli, tuli tosin küsimust, mis see on. Nii et see on ka väga armas toon. Need on üldse mõnusad - mitte liiga äkilised, mitte kahvatult tagasihoidlikud ja ei kuivata huuli. :)

   Delete
 2. Üks kord ma proovin ära selle Bourjois Flower Perfectioni jumestuskreemi. Kaks nädalat tagasi soetasin omale Maybelinne Fit Me jumestuskreemi - love at first sight. Ja Rimmeli ScandalEyes show off ripsmetušš on ka minu viimase aja üks parimaid oste. Silmadele leidsin veel Manhattani Intense Effect lauvärvi duo toonis Wild Night, suurepärane suitsuse silma jaoks, ja püsivus pea peaaegu terve päeva arvestades veel seda et ma ei kasuta silmalau peal primerit. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on ka FIT ME olemas, aga kahjuks sobitas Maybelline'i meigikunstnik mind vähemalt kolm tooni liiga tumeda jumestuskreemiga, nii et ma ei päevitunud isegi suvel piisavalt, et seda kanda. :(
   Manhattan suudab vahel tõesti heade toodetega üllatada, näiteks kui tegin tööjuures küünelakkide püsivustesti, siis võitsid just ühed Manhattani omad. Ka lauvärvide pigment on hea - mul oli samuti kunagi väike palett. :)

   Delete
 3. Eile seisin Selveris Bourjois leti ees ja otsisin meeleheitlikult su ühte postitust, kus kirjutasid nendest jumestuskreemidest, aga kuna 3G ei teinud minuga koostööd, ei julgenud ma ühtegi ära osta, sest ei teadnud mida valida. Nüüd loomulikult kahetsen, sest just seda vägevat pudelit keerutasin ma enda käes mitu korda. :D
  Garnieri kreemi olen varasemalt kasutanud ja mulle ka väga meeldis, sest tegi mu kuiva naha tunduvalt mõnusamaks!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oeeh, kui kahju. :(
   Ma olen seni proovinud neilt nelja jumestuskreemi. Milline nahk ja mis ootused sul on, siis ehk oskan soovitada, mis sulle kõige paremini sobida võiks neist. Siis järgmine kord tead. :)

   Delete
 4. Eile seisin Selveris Bourjois leti ees ja otsisin meeleheitlikult su ühte postitust, kus kirjutasid nendest jumestuskreemidest, aga kuna 3G ei teinud minuga koostööd, ei julgenud ma ühtegi ära osta, sest ei teadnud mida valida. Nüüd loomulikult kahetsen, sest just seda vägevat pudelit keerutasin ma enda käes mitu korda. :D
  Garnieri kreemi olen varasemalt kasutanud ja mulle ka väga meeldis, sest tegi mu kuiva naha tunduvalt mõnusamaks!

  ReplyDelete
 5. See Garnieri näokreem sobib mulle ka nagu valatud! Olen proovinud nii kõvasti kallimaid kui 100% loodustooteid, aga ikkagi on see senini kõige parem minu poolt proovitutest!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nõus... Ja kui aus olla, ma olen nõus kasutama keemiat, kui see mõjub, selle asemel, et olla uhke ja roheline, kuid mitte saavutada soovitud tulemust. :(

   Delete
 6. Kasutan praegu ka Bourjois'i jumestuskreemi, aga Healthy mix serum'it. Kirjas on küll, et püsib 16 h, aga kahjuks kui koolist koju tulen on see suhteliselt maha kulunud, ning vahe pealekandmisel on 6-7 h. Kui jumestuskreem aga peale kanda ei hakka nahk selle all kuivama, mis minu nahaga tavaliselt kehvemate jumestuskreemidega juhtub. Seega pole see peal püsimise mõttes hea, kuid muud omadused küll.
  Kas teie ostetud jumestuskreem püsib peal ja palju see maksis? :)

  Minu blogi: http://sairiiii.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm, omast kogemusest võin ka öelda, et Serum nii hästi ei püsi kui näiteks Healthy Mix tavaline jumestuskreem. Serum on selleks liiga geelja koostisega... Soovitan proovida tavalist Healthy Mixi või siis seda sama Flower Perfectionit. Viimasega saab pisut katvama tulemuse. Mul püsib kenasti terve päeva peal, aga samas ma ka kinnitan selle puudriga, ühtlasi tasuks käed jm näost eemale hoida - ka telefoniga rääkimine, käsipõsakil olemine, nuuskamine, joomine jms nühivad jumestuskreemi maha...
   Flower Perfectioni tavahind on Selveris umbes 17 eurot. :)

   Delete
 7. See huulepulk näeb küll väga super välja! Nii kahju, et Raplas oli toodete valik nii väike, tõesti vaid kaks topsikut asju, millest miski ostma ei tõmmanud ning Bourjois tooteid polnud üldsegi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meil kipub vist kahjuks nii olema, et Tallinn-Tartu-Pärnu (ja saared? Pole kogemust poodidega... ) on põhilised ja väiksemad linnad vaadaku ise, kust saavad. Samas see üllatab mind, sest ma tean kui palju on mul lugejaid kohe päris Lõuna-Eestist, veel Tartust edasi ja teeb kurvaks, et neil pole võimalik paljusid tooteid oma kodulinnast soetada. :(

   Delete
 8. Mul on täpselt sama Garnieri kreem, see sobib mulle väga hästi. Ja mulle eriti meeldib selle kreemi lõhn :) Bourjois -40% tõmbas mind ka ligi ja soetasin ühe jumestuskreemi, Bourjois Radiance Reveal Healthy Mix Foundation osutus mul valituks. Ma veel ei oska midagi selle kohta öelda, sest olen ainult 1x kasutanud.

  ReplyDelete
 9. Ooh, kas sa käisid alles äsja Selveris? Kui need tooted -40% on, siis tahaks küll. Garnieri näokreemi kasutan ise muidu rohelist (rasusele nahale) ja alguses küll mingit muutust ei näinud, aga kui iga päev kasutama hakata, siis mõne aja pärast oli küll muutusi näha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Neil toodetel oli pakkumine reedest pühapäevani kahjuks ainult. Kuulutasin reedel oma Instagramis ka seda. :)

   Delete
 10. Ooh, kas sa käisid alles äsja Selveris? Tahaks ka just seda jumestuskreemi proovida ja -40% oleks ju eriti hea. Ise kasutan samast sarjast Garneri näokreemi (rohelist, rasusele nahale), alguses polnud muutust näha aga mõne aja pärast oli küll parem.

  ReplyDelete
 11. Vaatasin ka neid Garnieri kreeme aga ei ostnud puhalt lõhna pärast, looduslikud tooted on oma hea lõhnaga mind ära hellitanud ja kõik keemia on nüüd minu jaoks väga vänge lõhnaga. Isegi BodyShopi uus honeymania tootesari on minu jaoks liiga vänge lõhnaga ning selle üle oli mul väga kahju :(

  ReplyDelete
 12. Ma koperdasin selle Bourjois jumestuskreemi otsa puhtjuhuslikult tänu armsale Pille- Riinule blogist Genefic. Ma ei suuda siiamaani uskuda, kuidas üks nii juhuslik leid osutus niivõrd ideaalseks! Käsi südamel - et see on parim jumestuskreem, by far, mis mul on olnud! Minu kombineeritud nahk püsib läikevaba terve päeva, halleluuja! Maybelline Colour Whisper huulepulkasid pole jõudnud proovida, aga see lilla toon on päris kutsuv ja võibolla sobiks ka minu roheka silmavärviga :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. I knooow! :D Proovi kindlasti huulepulka ka. :)

   Delete
  2. Muide, milliselt allahindluselt sina enda huulepulga soetasid? :)

   Delete
 13. Just täpselt! Ise olen ka viimastel aegadel looduslikuma poole vaadanud ja proovinud ka muidugi, aga mis teha... praegu, sügisel, kus nägu on päris päris, kuiv haarab käsi süüdimatult L`oreali ÖÖKREEMI (?) järgi. Ja just pärast kõike seda, kui oma looduslikest näohooldustoodetest postituse kirjutasin..... sellel lehel - www.cosmeticspower.blogspot.com

  ReplyDelete
 14. Ma oleks ka äärepealt Garnier Moisture Match kreemi poodi jätnud selle jubeda keemia pärast aga no kiusatus oli suur ning võtsin ikka ära ja pean ütlema, et ma olen üli rahul sellega :)

  ReplyDelete
 15. Soovitan soojalt proovida Lush Vanishing kreemi. Endal mul samuti rasune nahk ja esineb pindkuivust ning Lushi kreem sobib mulle valatult. Pikem ülevaade leitav siit http://cryztaly.blogspot.com/2013/09/tootearvustus-lush-vanishing-cream.html

  ReplyDelete
 16. Olen juba mitu kuud sama jumestuskreemi kasutanud ja ei vaheta seda niipea välja :) Sobib superhästi ka minu tundlikule nahale ;)
  Ise olen näokreemid, va. silmakreemi, välja vahetanud igasuguste õlide vastu, mis on hästi looduslikud ning uskumatult mõjusad. Soovitan eksperimenteerida :D
  Keep up the good stuff

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mina kasutasin õli kreemi asemel kevadest sügiseni, algul tegi naha küll hästi ilusaks aga lõpu poole läks nahk ikka väga hulluks, nüüd läksin taas kreemi peale üle ja olen rahul.
   Ave

   Delete
 17. Garnier ei ole üldse minu naha sõber. BB kreem ja näomask tekitasid tugeva vastureaktsiooni. Nägu läks paisete ja hakkas kestendama. :( Polegi julgenud enam seda firmat proovida.

  ReplyDelete
 18. Ostsin -40 soodusest teada saades selle jumestuskreemi, millest eelnevalt kirjutasid (see Bourjois 123) ja minu meelest ka see väga hea. Nagu libiseb mõnusalt nahale ja hoolimata peenest tekstuurist katab üsna korralikult. Mu eelmine foundation Make Up Store'ilt oli üsnagi ebameeldiv kogemus. Nimelt pidi sellega palju töötama, imendus hästi kiiresti naha sisse ja ei jäänud kuidagi loomulik, final finish oli kleepuv nahal. (http://thumbs2.ebaystatic.com/d/l225/m/mMG4oTskTuOVTURVOqx5kFQ.jpg)
  Aa ja lisaks ostsin soodukaga selle matistava puudri, mis on konkreetselt virsiku lõhnaga ja siidpehme:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. St Bourjois matistava puudri siis (punases karbikeses).

   Delete
 19. Ma olen abi leidnud apteegi sarjadest. Bioderma ja Avene kreemid on küll kallimad, ent minu tundliku/aknese näo puhul aitavad imehästi. Kreemid niisutavad, aga ei tekita punne/komedoone, näopesugeel puhastab efektiivselt, aga ei ärrita tundlikku nahka.
  PS! Puuviljahapetega koorimine aitas mul näonaha korda saada. Aga kui asi ikka hull on, siis nahaarstile enda näitamine pole ka paha mõte. :)

  ReplyDelete
 20. Mis nahatüübile on mõeldud BOURJOIS FLOWER PERFECTION FOUNDATION jumestuskreem? Mul endal on väga rasune nahk ja siiani pole leidnud head jumestuskreemi, mis püsiks ja ei hakkaks kiiresti läikima.

  ReplyDelete
 21. Mis nahatüübile on mõeldud BOURJOIS FLOWER PERFECTION FOUNDATION jumestuskreem? Mul endal on väga rasune nahk ja siiani pole leidnud head jumestuskreemi, mis püsiks ja ei hakkaks kiiresti läikima.

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.