Täna oli mu kolmas... neljas? Polhem PR pressipäev - ootan neid üritusi alati huviga, sest Polhemi tiim on mulle juba armsaks saanud ning nad teavad täpselt, kuidas üht korralikku showroomi esitlust korraldada - pikas ajavahemikus, et saaksid leida endale sobiva aja, kaunilt seatud uudistoodetega ja loomulikult suupistetega, mida saab süüa nii suu kui silmadega. :D Näitan teile mõningaid esemeid, mis mulle seekord silma jäid. :)
Ausõna, ühel päeval võtan ma kätte ja ostan endale Triwa kella! Need on klassikalised, samas oma kerge "kiiksuga" ja mitte sellised nagu iga teine kell sel maamunal. Ka mu kallimale on paar nende kella juba silma jäänud, nii et kui me kord "rikkaks" saame, siis ehk... 

Kingavalikust jäid mulle silma need Tamarise killer-kontsad. Tõenäoliselt ma nendega väga pikki maid maha ei käiks, aga mõelda vaid, milliseid outfite nendega kombineerida annaks.
Imeilusa tikandiga pluus Marks & Spencerilt, nagu mulle loodud.

Halensi valikust ei jäänud mulle väga palju riideid silma, küll aga kannaksin meeleldi seda kleiti. Ma ei saa midagi parata, kui asi puutub värvidesse, siis minu puhul võiksid nendeks olla must, valge ja kõik. :D
Järgmine kord kui Marks & Spenceri toidupoodi külastan, võtan endaga kaasa selle sidrunivõide. Määrisin seda seal vahvlile ja... oeh!

Kaks kiusupilti magusaarmastajatele!

Suur aitäh Polhemile, et mind meeles pidasite ning kutsusite ja näeme varsti jälle! ;)

Post a Comment

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.