Täna ärkasin sms-i peale, et Smartpostis ootab mind pakk moe- ja ilukaupade veebipoelt Siison. Et ma polnud sealt midagi tellinud, tuli see mulle suure üllatusena, aga olin väga rõõmus, et mind niimoodi üllatati. Alles hiljem kodus, kui karp oli ammu ära visatud, muigasin omaette, et äkki ma sain kogemata lihtsalt kellegi tellimuse... :D Kingituse sisu järgi võib aga selgelt öelda, et see, kes selle kokku pani, teab täpselt, mis mulle meeldib. :)

I received some gifts from an Estonian fashion and beauty online shop Siison. Here's what I got! :)

Kogu pakk lõhnas nagu piibelehed, sest selle keskmes oli JOIK-i lõhnaküünal Piibeleht - nägite seda mõnda aega tagasi ka mu wishlistis ja Siison justkui teadis, et ma pole seda endale veel ostnud, nii et mul oli väga-väga hea meel! See lõhnab tõepoolest nagu pärispäris piibelehed! Teine kingitus JOIK-ilt on tahke parfüüm Õrn Puudutus. Mul on hea meel, et mu pakki "sattus" just see tegelane, sest see on mõnusalt magus (armastan just magusaid lõhnu) ja mu enda nahaga reageerides jääb alles väga sulnis ja magus aroom. Kindlasti miski, mis jääb mulle kosmeetikakotti, sest parfüümipudeleid ma ei vea igaks juhuks juba mõnda aega endaga kaasas. 
Viimasteks on väga minulik hõbedane kaelaehe ja lõbusad puidust raamiga prillid Jeepers Peepersilt. Naljakas, et sain need samal päeval, kui käisin Pro Optikas enda "päris" prillidel järel. :)

Keda mõni neist asjakestest huvitama hakkas, siis siin on lingid, mis viivad teid nende toodeteni:

Suur-suur aitäh Siisonile nende lahedate kingituste eest, tegite mu reede veelgi mõnusamaks! :)

4 comments

 1. Väga armas pakike, kõik asjad on hästi valitud minu meelest. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen nõus, olen kõigega väga rahul ja äärmiselt tänulik. :)

   Delete
 2. Oi, see õrn puudutus on niii hea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa, see lõhnab tõesti hästi. Tahaksin nüüd küünalt ka. :)

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.