Mind ootas ees marsruut Tallinn-Riia-Pariis ehk siis kolm lennujaama ühe päevaga ning et mulle meeldib väga lennujaamades ringi jalutada, ei tahtnud ma liiga suurt ja rasket käekotti kaasa vedada ja pakkisin sinna vaid kõige vajalikumad asjad, mida pildil näete, pluss mu Nikon D3100 kaamera, mida kasutasin nende piltide tegemiseks.


I had a Tallinn-Riga-Paris route ahead of me, but since I really love chilling around in airports, I didn't want to put too much stuff in my hand luggage. This is the absolute minimum I took, plus my Nikon D3100 that I used to take these pictures.
Minu must-have asjad lennureisil, vasakult paremale: rahakott (ma ei võta kunagi oma tavalist rahakotti reisidele kaasa, sest see võtab kotis liiga palju ruumi - mahutan kõik vajalikku väiksesse lukuga kotikesse), puuder, huulepulk, kamm, iPod, snäkid (sest, fun fact,  mul on kogu aeg kõht tühi), salvrätikud, ajakiri ja iPad mini. Huulepalsam ja telefon on tavaliselt taskus. Ongi kõik - milleks ajada asja keeruliseks, eks? Eriti kui reisid pole eriti pikad. :)

My must-haves for a plane ride: a purse with money and documents, a powder, a lipstick, a comb, iPod, some snacks (because, fun fact, I'm always hungry), paper tissues, a simple magazine and my iPad mini. Keeping it simple, as you can see, but with quite short plane rides, it's really all I need.

5 comments

 1. Nii armas kàekott! Ja snackid on muidugi must kotis ;) Aga ma tahan kindlasti pàrast teada, kuidas Pariisi lennujaam oli, sest mina olen sealt mitu korda làbi kàinud ning see on minu jaoks kòige ebameeldivam ja segasem lennujaam. Iga kord kui on vaja kusagile minna, siis on seal alati ùmberistumine ja seda lugedes venivad mul juba suunurgad allapoole :D Aga ilusat reisi sulle ja palju pàikest!

  ReplyDelete
 2. Nii tore, et Dior on ikka sinuga! Sobib ideaalselt Pariisi :) Ootan juba muljeid reisist, et koos sinuga Pariisis jalutada.

  ReplyDelete
 3. love your blog
  followed
  www.thekaybook.com
  xoxox

  ReplyDelete
 4. Kust kohast see imelikus kott pärit on? :)

  ReplyDelete
 5. Tõesti hea mõte, võtta vaid hädavajalik kaasa, et kott oleks kergem! See väiksema rahakoti mõte pole mulle pähe tulnudki, aga nüüd jätan meelde ;)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.