Ma poleks iial arvanud, et seda ütlen, aga mul on paar Crocse ja need meeldivad mulle! Tõsi, need pole küll kõige klassikalisemad kobakad Crocsid, mida eelistan endiselt vaid seoses väikeste laste ja aiatöödega näha. Crocs on juba mõnda aega tootnud ka teistsuguseid jalavarje ning nende kevadises kollektsioonis on nii mõnigi paar, mille ma endalegi varba otsa torkaks. 
Käisin kolmapäevahommikul Mustas Puudlis pressiüritusel, kus Crocs enda uusi jalavarje tutvustas ning ka jalanõude mugavusest ja ortopeedilisest kasust paar sõna rääkis ning ürituse lõppedes kingiti kõigile paar Crocse. Minu omad on mustad Adrinad, kuid tean, et neid on ka pruune, roosasid ja helesiniseid. Ütlen, käsi südamel, et need on kõige mugavamad jalanõud, mida ma iial omanud olen. Jah, välimuse poolest kindlasti mitte sellised, milles ma end igapäevaselt hästi ja omas elemendis tunneks, kuid suvisteks käikudeks ideaalsed, samuti võtan need endaga kuu aja pärast puhkusele kaasa. Neil päevadel, mil kavatsen eriti palju kõndida, panen need jalga.
Niisiis, see, et Crocs teeb vaid augulisi "kotasid" on müüt. Neil on baleriinasid, espadrille ja isegi ketse!

I never thought that I'd say that, but I officially own a pair of Crocs and I LIKE them! True, they're not the regular clogs that I'd still prefer seeing only on little children and on my mom or grandma when they're in the yard, but Crocs have now surprised me with something completely different - they's spring collection has some shoes that I'd actually love to own. I went to a little press event they held at Must Puudel on Wednesday and I was gifted this pair of Crocs. They're honestly the most comfortable pair of shoes I've ever worn. Maybe still not something I'd wear every day, but I'm going to a vacation soon and as there is a LOT of walking included, these will be perfect! They're the Adrina flats in black, but they also come in brown, aqua and pink. Yay for comfy shoes! And yay if you get them for free!

20 comments

 1. Ma olen juba aasta aega Adrinadel silma peal hoidnud! Jutu järgi kõlavad tõesti mugavad ja ega ei ütleks ühest sellisest paarist ära.

  ReplyDelete
 2. Need on isegi väga ilusad! Kas sa tead kui palju need tegelikult maksta võiks?

  ReplyDelete
 3. Nii nunnud, mulle kuluksid hädasti tööl sellised ära :) oskad sa ka umbkaudselt hinnaklassi öelda?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nende hind on kodulehel 39 eurot, nii et mitte kõige hullem.

   Delete
 4. Ei tea.. raha eest ka ei paneks jalga :D Kummi-värk mis küll kedagi ilusamaks ei tee :D Loodan siiralt, et sul on mingi soojamaa-ranna reis, muidu olen pettunud :D

  Ja see on vaid minu arvamus, ära kohe kurjaks saa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole soojamaareis, aga ära lase sina end sellest mõjutada, mida mina kannan. ;)

   Delete
 5. ma pole kunagi sellest aru saanud, miks nii paljud inimesed crocse vihkavad, sest tegemist on tõesti super mugavate ja heade ortopeediliste jalanõudega. lisaks on neil veel ka selline materjal ja kuju, et ei aja jalga higistama ega ka külma käes ei lase külma ligi. arusaadav, et need jalanõud mingite formal riietega ei sobi, aga kodus ringi mütates, matkal käies või koeraga jalutama minekuks on tegu ideaalsete jalanõudega :)

  teine asi on muidugi järeletehtud asjadega... mulle kohe üldse ei meeldi fake asjad, olgu tegu disainerkäekotiga või crocsidega.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mugavad on nad tõepoolest. Mina isiklikult nende kalossitüüpi Crocside välimusse pole kiinduma õppinud, aga nende baleriina- ja sandaalitüüpi jalanõud on lisaks mugavusele ka täitsa kenad. :)

   Delete
 6. mingid juutuubigurud kiitsid neid taevani juba eelmine aasta, olen käinud ka poes piilumas neid, kuid hind on kahjuks see, mille tõttu siiani nad ostmata on. Lihtsalt raske on uskuda et hunniku kummi eest nii palju välja käima peab... Ehk kui finantsiliselt hea hetk on siis ehk peaks uuesti piiluma minema, sest nende kohta olen tõesti vaid kiidusõnu kuulnud ning välimus on neil ka üsna talutav.

  ReplyDelete
 7. Mina ka ei paneks neid isegi raha eest jalga. Muidu mulle meeldib väga Su stiil, eriti viimane ootd.

  Edu!

  K

  ReplyDelete
 8. Ma nõustun Marianiga. Loomulikult ei näe ma midagi veetlevat selles, et Soomlased paterdavad nendega igalpool ja iga riietusega ringi. Aga, et kodus või kuskil jalutuskäigul, miks mitte. Väga mugavad ja sõbralikud jalgadele :)

  Aga antud mustad variandid on küll väga armsad, tõesti kuskil reisil või niisama ringi liikudes vabal ajal, väga asjalikud :)

  ReplyDelete
 9. Need on ju väga armsad suve papud :)
  Just vaatasin järgi, et roosas ja sinises variandis oleksid need ka kihvtid.

  ReplyDelete
 10. Ma arvasin, et see on aprilli nali :D

  ReplyDelete
 11. Oman selliseid lilla-roosasid juba ligemale 2 aastat ja nad on ühed ütlemata tublid reisikaaslased. Kerged, mugavad, lihtne kaasa pakkida ja taluvad vabalt ka paduvihma. Pluss jalga pandult näevad palju toredamad välja :)

  ReplyDelete
 12. Njah, ma loodan, et keegi mu tuttavatest nüüd ei näe seda statementi siin, aga... mulle need pildilolevad crocsid isegi nagu põhimõtteliselt meeldivad :) /ei usu ise ka, et seda tunnistan.../

  ReplyDelete
 13. Väga ilusad jalanõud suveks :) Mulle tundub, et see Crocside fenomen on juba üleliia suureks puhutud. Ühed on täielikud Crocsi-vastased, kes iga nurga peal kuulutavad, kuidas nad neid jalanõusid v-i-h-k-a-v-a-d ja siis on neid, kellel pole kindlat arvamust. Mina olin pikka aega selles teises grupis. Viimaseid Hooaja saateid vaadates avanenesid mu silmad rohkem! Crocsid ei ole ainult augulised "kotad" nagu paljud teisedki arvavad. Tegelikult on neil ka päris soliidne ja kena valik kummikuid naistele(eriti nunnud olid muidugi roosad tüdrukute omad, hihi). Ja isegi ühed eriti "seksikad" (jah, see on siinkohal täitsa õige sõna minu meelest ;)) oranžid meeste poolsaapad/kummikud. Minu enesekindel mees kannaks need küll vaimustavalt välja, vot nii :) Pealegi, mis vahet seal on, kes mida arvab või kas mõni tuttav nüüd saab teada, et mulle Crocsid meeldivad. Rohkem avatust ning sallivust :)

  ReplyDelete
 14. Ma ei teadnudki varem, et Crocsid nii "vihatud" ja häbiväärne kaup on :) Vast sel põhjusel, et mul on juba mitu aastat sarnased naiselikud Crocsid ja ma polegi nagu mõelnud, et Crocsidega vaid neid suuri kotasid seostatakse. Lapsel ja mehel on ka ägedad Crocsi tennised olemas, väga ebacrocsilikud kui nii võtta.

  Pane siis kunagi outfit pilt ka nendega!

  Anni.

  ReplyDelete
 15. Ehheee mina olen Crocsi armastaja võin siin julgelt öelda :) Sain endale Crocsi plätud ükskord võiduks ja ma ei saanud neid suvel enam toas ka jalast, sest nad olid nii kerged ja mõnnad, samas nägid kihvtid välja ja värv oli ka armas. Lastele on mul samuti Crocsid ostetud, sest neil on nendega kerge joosta ja möllata, aga tennised. Ei saa midagi halba nende kohta öelda!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.