on my nails: Lumene Natural Code "Rock'n'Roll, nail ring: H&M

Ma ei oska sõnadessegi panna, kui kõrini mul sellest külmast ja tuulest ning uisuväljaks muutunud kõnniteest on, kuid võin öelda, et täna vandusin ma trammile kõndides rohkem kui üks korralik tüdruk seda tegema peaks. Kaks ilusat asja selles päevas olid aga see küünesõrmus H&M-st (patsutan end siiani vahel õlale, et seda poodi ei jätnud) ning terve kotitäis kingitusi Polhem PR-lt, täpsemalt siis Madara Organic Skincare'ilt. Teie poole on teel peotäis arvustusi ja magus kingiloos. ;)

It's so annoyingly cold and windy outside, so once again I had to wrap myself in a knit and a huge scarf. I'm so sick of this winter, so so sick of it... But looking down at my awesome ring made me a bit happier. Also, I got a big bag full of goodies from Madara Organic Skincare - some for me, some for my readers. I have some fun testing ahead.


14 comments

 1. Ootan juba arvustusi! Ja see sõrmus on väga Sinukas.

  ReplyDelete
 2. Nägin sind, kui trammi pealt tulid, nagu mingit kuulsust oleks näinud :):D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha! Ma ei tea, miks see mind naerma ajab. :D Aga väga tore, kuulus ma pole, kuid armas, et ära tunti. :D

   Delete
 3. Ma olen juba ammu tahtnud küsida, seega... kui pikk sa oled?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kusjuures pildipeal paistad pikem :D

   Delete
  2. Kusjuures, seda öeldakse mulle väga sageli. :D

   Delete
  3. Just.. minu silmis oled pildilt 170-174 :D

   Delete
 4. Lucky you! Jääme siis arvustusi ootama:)

  ReplyDelete
 5. Eelmine aasta käisin Lätis pressireisil, kus külastasime ka Madara tehast ja nägime ühte loojates. Tõesti nii armas ja sõbralik naine. Saime ka sealt hunniku tavaari kaasa ja mulle on aeg näidanud, et need tooted sobivad kas täiega (mulle näiteks) või ei sobi üldse (andsin sõbrale näopesu vahu ja ta ütles, et lõi punnid välja kohe).
  Aga minu üks suur lemmik, ERITI see laht :D

  ReplyDelete
 6. Ega sa juhuslikult Madara herbal deodoranti ei saanud? Selle kohta ootaks muidu väga infot. Või mis deodorante vms sa ise üldse kaenla alla määrid? :)

  Anni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei saanud. Ma ei kasutagi deodorante, sest lihtsalt ei vaja neid eriti, nii et ei oska ka midagi erilist soovitada kahjuks. :(

   Delete
 7. Mida Sina nendest Blixz küüntest arvad? Ma mõtlen just neid hõbedasi, kas kannaksid neid? http://tartofraises.deviantart.com/art/BLIXZ-nails-191125107

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pole ise proovinud, aga päris cool tundub, hõbedasi kannaksin vast küll.

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.