Tänane nipp pole teab kui originaalne ja seda "tarkust" teavad paljud, kuid tahtsin teile selle piltlikult silme ette tuua. Nimelt - kui arvad, et oled mõne toote tuubist viimsegi välja pigistanud ja rohkem sealt midagi võtta pole, siis mõtle veel korra. Seejärel haara pihku käärid, lõika tuubil ots ära ja avasta, et sul on veel päris mitme kasutuskorra jagu kreemi, koorijat, puhastusvahendit või mida iganes neljandat järel!

Today's tip is not very original and many of us know it already, but I wanted to show it to you in photos. If you think you've sqeezed everything out of the tube, you're probably wrong. By cutting the tube open, you can find that you still have quite a few uses left. In the long run it will save you a lot of money, especially if it's an expensive product.


Mina kunagi hurjutasin ema, et miks ta peab pakendeid katki lõikama, selle asemel, et uus soetada, kuid täna näiteks avastasin, et minu "viimseni tühjaks pigistatud" Himalaya näokoorijat jätkub veel vähemalt viieks korraks ehk kaheks nädalaks!

I thought I had squeezed every single drop out of my Himalaya face scrub, but as you can see, I was wrong. I still have about five uses left - this makes 2 whole weeks worth of product!

7 comments

 1. See on tõesti väga hea nipp ja ata-ata neile, kes pooleldi täis pakendeid minema viskavad! :) Ise avastasin selle nipi kunagi siis, kui mul juuksepalsam tuubi seest enam välja ei tulnud. Kuna kohe ei olnud võimalik poodi ka minna, lõikasin tuubi pooleks ja suur oli mu üllatus, kui nägin, et niiii palju on veel alles :) Mul isiklikult hakkaks juba rahast kahju, kui nii palju toodet koos pakendiga minema viskaks, eriti kui on ostetud mingi kallim asi :)

  ReplyDelete
 2. Ma olen ka usin pakendilõhkuja. Ja et ma olen veel eriti kokkuhoidlik, siis tihti jätkub toodet pärast lahtilõikumist veel kuudeks :D

  ReplyDelete
 3. Kosmeetikat ma pole veel lõhkunud, aga lõhun usinasti jogurti suuri pakendeid ja panen sinna veel maisihelbed sisse ja ongi hommikueine:):)

  www.theessentialtips.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Kui empties postituse jaoks pakendid pildistatud, peab hiljem kõik katki lõikuma ja vaatama mis veel sees on. (:

  ReplyDelete
 5. OMG ma olen jumala hämmingus ja samas tunnen end nii rumalalt, et pole selle peale enne tulnud. Just oli "otsa saanud" Garnieri näokoorija, kui lugesin seda ja mõtlesin, et lõikaks pakendi katki (sealt ei tulnud reaalselt õhkugi enam välja, olin selle nii kokku pigistanud). Üllatus suur, et sealt välja koogitud toode täitis 1/3 tühjast Lushi näomaski pakendist. Ma ülihappy! http://cl.ly/image/3z390t3K3W0B/2013-03-26%2022.06.59.jpg

  ReplyDelete
 6. Hea nipp tõesti, olen ka varem seda kasutanud. Kuid teatud asjad hakkavad peale lahtilõikamist ära kuivama..

  ReplyDelete
 7. See on küll väga hea nipp :P Hea võimalus kokku hoida :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.