Oeh, kõik head asjad saavad kord läbi ja nii ka minu sünnipäevatrall. Kusjuures ootamatult suure pauguga, sest hetkel on tööd topelt ja kool nõuab aina rohkem... Loodan lihtsalt, et varsti viitsib päike ka tihemini pilve tagant välja tulla, seni püüan vajaliku energia saada igapäevastest marjasmuutidest ja D-vitamiini õlikapslitest. Viimaseid soovitas mulle sõbranna ja ka ema ütles, et kuna D-vitamiini kusagilt toidust ei saa, peaks see eestlastele sügistalvisel perioodil lausa kohustuslik toidulisand olema. Olen enda omi võtnud alles neli päeva, kuid loodan, et peagi on jõudu ja jaksu pisut rohkem. Talv masendab mind, kohe päris ausalt masendab. See võib olla kohati ilus, aga ausalt öeldes tahaks ma talvel ainult magada ja alles siis ärgata, kui lumi on kadunud, lillenupud mulla seest väljas ja pole ohtu, et ma jäisel trepil libastun ja kaela murran.
Olen saabuva kevadsuve pärast tõtt-öelda väga elevil. Mul on plaan või paar ning mõned head asjad soojas, kuid ma veel kasvatan ja soojendan neid pisut peopesas, enne kui midagi välja kuulutama hakkan. Öeldakse, et tark ei torma, nii et püüan enne vette hüppamist ka selle vee sügavuse välja uurida.

Peatsetest plaanidest nii palju, et nädalavahetusel näitan teile ära kogu StellariumBoxi sisu, seni loodan, et naudite väikseid eraldi postitusi mõningatest nopetest, mida olen teinud blogis, Facebookis ja Instagramis (annnaelisabeth). Olen terve nädala sellel lainel olnud ja iga päev mõnda asja sealt lähemalt uudistanud. Püüan kindlasti teha ka paar videot, sest veebruari lemmiktooted vajavad näitamist ja ühtlasi tahaksin teiega mõningaid häid nippe ja trikke jagada. Mis puutub ülikoolivideosse, siis see lükkub praegu pisut edasi. Püüdsin seda paar nädalat tagasi filmida, aga juttu oli nii palju, et tekkis kaos ja kõik ei mahtunud 10 minuti sisse ära. Pealegi on mul praegu kerge vimm ülikooli suhtes ja ma kardan, et lähen närvi, kui sel teemal rääkima hakkan... hah. :D

Igatahes, palju paisid ja kallistusi teile, aitäh, et jätkuvalt mu pesa külastate ja ma luban, et meil on ees väga kirev kevad! :)

p.s. Pildil on StellariumBoxi üks luksuslikumaid leide, Dior J'Adore L'Absolu parfüüm. Love it!

10 comments

 1. Dior J'Adore on minu läbi aegade kõige lemmikum. :)

  ReplyDelete
 2. Nopetena Stellariumbox on hea - postitused võiksid ka olla sellised.. jupitatult. Siis kauem rõõmu asjadest lugeda. Ja väga kena pilt taaskord selle lõhnaga, ei saa jätta mainimata! :)

  ReplyDelete
 3. vitamiin d peaks munadest saama ja kalast ja seentest ja peenematest asjadest nagu kaaviar ja austrid.. a no muidugi teine asi kui sulle need ei maitse :))

  ReplyDelete
 4. Olen Su blogi jälginud juba pikemat aega ning kõige põnevamad postitused on minu jaoks ülikooliteemalised. Oleksin vägagi huvitatud sellistest postitustest, kus räägiksid, kuidas Sa ülikoolimaterjale organiseerid, kuidas loengus konspekteerid, kuidas eksamiteks/kontrolltöödeks õpid. Samuti ehk kuidas planeerid oma aega - kas kasutad telefoni appe või vana head pastakat ja kalendermärkmikku. Kindlasti aitaks see neid, kes võib-olla veel otsivad nippe ja trikke, kuidas oma süsteem paikka saada, et asjad jookseksid :)

  Jõudu ja jaksu!

  ReplyDelete
 5. Hei! Tean, mida sa tunned;) Ka mul on mingi madalseis praegu ja talvest kõrini, kuigi väljas on väga ilus. Eelmisel nädalal tundus juba, et kevad hakkab tulema, aga nüüd jälle paks lumi maas ja miinuskraadid. Aga, mis teha, küll see kevad ka varsti tuleb;) Pea vastu ja päikest südamesse!

  ReplyDelete
 6. Ma tunnen Su videotest puudust ja pean neid Tanya omadega asendama. Muidu oli mul juba traditsioon õhtul vannitoas maski teha ja Sina lobisesid mulle taustaks :)

  ReplyDelete
 7. D-vitamiini puhul jälgi kindlast, et tegemist oleks 1. looduslikuga (ehk kalast) ja 2. mitte kalamaksas või nn jääkidest tehtud, vaid ikka fileest.
  Ja palju rasvast kala annab ka D-vitamiini.
  Aga vitamiinide võtmine aitab, minul küll...

  ReplyDelete
 8. Millal loosi võitja välja selgitad?:P
  Ma juba huviga ootan su uusi postitusi!:)

  ReplyDelete
 9. Võitja on välja selgitatud, postituse teen hommikul. :)

  ReplyDelete
 10. Pärast selle lõhna nuusutamist hakkasin ka seda jumaldama!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.