A new bag from Cropp Town (29.95). The bracelet is from New Yorker (1.95).

Nägin seda kotti  mõnda aega tagasi Geneficu blogis ja uurisin kohe, kust see pärit on. Ehkki sain vajaliku info kätte, oli mul hetkel pangaarvel vaid toiduraha ning ei mingit pean-selle-koti-saama summat. Eile nägin seda kotti ka oma sõbrannal ning et ma ei suutnud selle vahtimist lõpetada, läksin täna Kristiine Cropp Towni jahile. Olin hirmul, et neid pole enam, sest Geneficul on see juba ammu ja ka sõbranna ütles, et pole neid enam seal näinud, kuid neid oli nii saalis kui ka leti taga piisavalt! Olen nii-nii rahul, see on täpselt minu stiil ja sellel on pikk rihm - miski, mida ma juba mõnda aega igatsenud olen. Hind on 29.95, kuid ma sain ühe kasuliku kaardiga õnneks veidi alla ka. :)
Väikese armsa käevõru ostis Linnar mulle New Yorkerist. Poetasin selle tema teise ostu juurde ja et see maksis vaid 1.95, ei tundnud ma end väga süüdi. :)

Need on üle pika aja tõeliselt edukad ostud, mis mind ka kodus neid kotist välja võttes naeratama panid. Kas teil on viimasel ajal selliseid ERITI success leide olnud? :)

12 comments

 1. Mina ostsin cropist just hiljuti uue kevad-tuuleka ja ei jõua ära oodata, kuni seda kanda saan :))
  Ja kott on väga ilus!

  ReplyDelete
 2. See postitus paneb ennastki seda kotti tahtma... :D

  ReplyDelete
 3. Mulle ka hullult meeldib see kott, aga kas pikk sang huvitav MacBooki jõuab vedada?

  ReplyDelete
 4. Ei oska kahjuks ennustada, aga ma kardan, et MacBook ei mahukski sellesse kotti hästi - igatahes kotisuud siis kinni tõmmata ei saaks. Kui üldse, on see kott vist rohkem iPadi vedamiseks. :)

  ReplyDelete
 5. Minu parim leid on ka must kott Asosest. Pole veel kohale jõudnud, seega loodan et asi on seda väärt. Süda tilkus muidugi verd kui selle eest maksma pidin, hind on täisnahast kotile ka vastav, aga lohutan ennast mõttega, et loodetavasti on see mitme aastane investeering. Olen tavaliselt ühe käekoti naine ja kannan sama kotti iga päev, ühesõnaga ribadeks. Seega need kunstnahast kotid peavad mul vastu ca ühe aasta ja iga kord olen nii nördinud kui kuskilt jälle murenemist märkan. Seega mõtlesin, et esimest korda elus siis panustan natuke kallimasse materjali, et saaksin äkki aasta pärast lihtsalt teise koti kõrvale osta, mitte ei pea eelmist ära viskama. Aga minu kotil peab ka alati olema pikk rihm (eemaldatav on super) ja siis on veel jama, et kott ei tohi olla ei liiga suur ega liiga väike :D Seega selle ühe ja õige leidmine on minule ikka alati nii raske. Sinu kott on aga tõesti õnnestunud ost! Geneficu blogi järgi ostsin endale muidu käekella ja see on mul ka suur lemmik. Seega tore kui inimesed häid leide nii lahkelt netis tutvustavad :)

  ReplyDelete
 6. Mina just leidsin endale eile Reservedist ühe koti, mille taolist ma olen juba niiniii ammu otsinud, aga pole kuskilt leidnud. Tavahind oli 28 €, aga minu suureks rõõmuks oli kott allahinnatud ja sain selle endale kõigest 10 euroga. :)

  ReplyDelete
 7. Ilus kott :)
  Minu viimase aja kõige meeldivam ja ilmselt ka rahakoti sõbralikum ost on pliiats-seelik New Yorkerist 1€ eest! Praegu on NY-s viimased allahindlused, tõesti need kõige kõige viimased ja kraam antakse ära päris kopikate eest. Üliõpilase mõnnapäevad :P

  Päikest,
  Egelt.

  ReplyDelete
 8. Väga lahe kott. Needid on mul üks suurimaid nõrkusi hetkel:)

  ReplyDelete
 9. On tõesti ilus kott!
  Mina olen väga rahul enda alexander wang studded kotiga, mis ka sul peaks vist olemas olema. muidugi pole se originaal, aga näeb ju väga sarnane välja, so i'm happy:)
  millal järgmine video tuleb?:P

  ReplyDelete
 10. Doktorikott on minu parim leid. Heleda ja siidist voodriga. Ja mis põhiline, kui tänaval telefon kotis helisema hakkab, leian selle kiiresti üles. Musta sisuga kotist ei leia ma tavaliselt midagi üles ja jõuan enne isegi paar vandesõna teele saata ... Edukaks ostuks võib nimetada ka luksusliku koogivaagna, tütrele uskumatu Hello Kitty!-dega pildiraami (mis on isegi maitsekas, kui Hello Kitty! üldse kuskilt otsast maitsekas olla saab) ja õhtu lõpuks ostsin endale šokolaadi. Pole paha, mis. Sulle ostsin ka midagi sünnipäevaks. Õigemini Fannt valis ja mina maksin.

  ReplyDelete
 11. Kott on tõesti nii sinulik, ahjaa, mul tuli veel üks ahvitud asi meelde, neetidega Mohito püksirihm, 3:1 Sinu kasuks, hetkel, sest ma panin juba silma sellele käevõrule ka peale. ;))

  http://genefic.blogspot.com/  ReplyDelete
 12. Stella, sa jätad alati kõige armsamaid kommentaare. :) Sinu doktorikotti imetlesin ka mina ja olen nõus, et hele vooder on hea - tean juba eos, et sellest uuest kotist ei leia ma mitte kunagi mitte midagi üles... aga vähemalt on väljast kena, mis siis, et seest nagu põhjatu auk.
  Ja ma olen nõus, šokolaad on alati õnnestunud ost. ;) Samuti kingitus minule... Neid võivad inimesed julgelt osta! :D

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.