Esimene video on siiiiin! Otsustasin esimesena teha toore ja monteerimata, kaamera käima ja läks! Ei mingeid erilisi ettevalmistusi, hiljem vaatasin, et oleks võinud ju juuksed ära kammida ja teki ära siluda, aga ehk ongi parem kui olen lihtsalt mina ja ei mingeid ilustusi. :) Ärge siis liiga kurjad olge, see on siiski alles mu esimene beebi. :) Edaspidiseid videosoove võib jätta kommentaaridesse. Olge tublid!

p.s. Pilt kisub vahepeal mu liigutamise tõttu uduseks, aga üldiselt parima võimaliku kvaliteedi jaoks valige alt HD-kvaliteet. :)

38 comments

 1. Nii tore, et nüüd õhtul nii toreda video üles panid! :) Väga meeldis!
  Ootan huvi ja põnevusega su järgmisi videosid! Jõudu :)

  ReplyDelete
 2. OH SEE MU KAUAOODATUD VIDEO! Päeva teine tipphetk. Peaks mainima, et esimese kohta üli õnnestunud. Ma olen nii uhke Su üle :D Mulle on alati meeldinud, kuidas Sa räägid ja mul on veel rohkem hea meel, et see kandus ka sellesse videosse. Uskuge mind, Anna on tõesti nii armas ja siiras nagu ta siin videos paistab!

  ReplyDelete
 3. sa oled niiiiiii armas, ilus, sümpaatne, arukas, mõistlik ja kadestamisväärne! sa oled hetkel eesti ilublogimaastikul kindlasti parim - kirjutad nii inglise kui eesti keeles hästi ja intelligentselt, pildid on kvaliteetsed, kujundus, korraldus ja muidugi sisuline pool on samuti super. keep it up, sa oled väga inspireeriv!

  ReplyDelete
 4. Sa oled nii teistsugune, kui ma arvasin! Positiivses mõttes. Ma olen su blogi agar lugeja ning meeldivalt üllatunud iga kord, kui selle avan, kuid nüüd oli hoopis teine samm!

  Su hääl on nii mõnus ja mahe, käitumine ning olek oli tõeliselt siiras. Väga kihvt! Supertubli!:)

  ReplyDelete
 5. Ohh Anna! Mõnus, kodune ja selline omaselt "toores". Tahaks loota, et see nii ka jääb. Mulle isiklikult väga ei meeldi üles "puhvitud" videod, kus inimese enda siirus ja tõeline olek on ära kadunud selle glämmi alla, olen selline friiki :S :D
  Aga tõesti, super tubli oled! Innustasid mindki kunagi videode tegemise peale mõtlema (aga pigem siis elustiili valdkonnas, sest ma veel ilu/makeup teemal kondine :P)!

  Tubli tubli tubli.
  Egelt.
  http://onnelemb.blogspot.com/

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Sa lummad inimesi! Nii oma oleku, nii oma blogi, naeratuse, iluga, oma häälega!

  ReplyDelete
 8. Hästi armas video. Täpselt selline nagu sa ise oled - loomulik ja ... nunnu selle sõna kõige toredamas tähenduses. Edaspidi paluks ka meigivideosid. Näiteks seda, kuidas Sa oma kulme toonitad.

  ReplyDelete
 9. Sul on nii hea mahe hääl. Sind oli mõnus kuulata. Ma ootan huviga järgmisi videosi. Sinu blogi on üks minu lemmikutest! Jätka samas vaimus! :)

  ReplyDelete
 10. Väga vahva asi tulli välja. Sa näed hea välja ja sind on hea kuulata! Jätka samas vaimus! :)

  ReplyDelete
 11. Väga armas video:) Loodan, et tuleb kindlasti lisa! Võiksid näiteks teha tüüpilisi Favorites ja TAG videosid.. võinoh tegelikult igasuguseid :D

  ReplyDelete
 12. Me oleme sinuga vist üsna su blogi algusaegadest saadik väikest virtuaalset sõprust pidanud. Su postitused pakuvad mulle alati rõõmu ja su kommentaarid on samuti alati nii toredad, et - nagu sa ise ütlesid kunagi - kui tunneks, siis kallistaks. Vot. Armas inimene oled ja minu puhul kipub mõnikord nii olema, et kui ma jälgin mingit blogi juba tükk-tükk aega ja siis lõpuks kuulen inimese häält selle taga, siis tundub, nagu saaks see inimene kuidagi eriti palju lähedasemaks, et ma nagu tunneksin teda kuidagi rohkem. Ei teagi, miks, aga lihtsalt kas või seda, kui suvalise kommentaari kuskile jätad, on nüüd kuidagi lihtsam ette kujutada, kuidas sa seda öelda võiksid. Jah, ma niisama imelik siin :D Aga sina oled armas ja mul on tegelt täitsa hea meel, et sinuga on kuidagi nii läinud, et mõnikord on lihtsalt tore mõned kuidagi rõõmsakstegevad kommentaarid vahetada :) Su blogi on mul, üllatus-üllatus, ilmselgelt üks lemmikutest ja sa ise oled ka üks vahva tegelane!

  ReplyDelete
 13. Tõesti nii vahva ja positiivne video! :)
  Olen kunagi sinuga ka Võsul Pyladese noortelaagris käinud ja hea on tuttavat nägu näha nii huvitava blogiga.


  Karolin S
  91karolin@gmail.com
  http://beauty-with-jasmine.blogspot.com/

  ReplyDelete
 14. Hehe..peale Sweeney Toddi vaatamist ei suuda ma enam steak pies'd süüa :D
  Ja mulle ka väga väga meeldis see raamat..ning selle lugemine läks ka väga kiirelt!
  Väga armas video! :)

  ReplyDelete
 15. Nii mahe ja armas, täpselt, nagu ette kujutasin. :) Mis ma ütlesin - maailma parim! ;)

  http://genefic.blogspot.com/

  ReplyDelete
 16. enne video vaatamist lugesin kommentaarid läbi ja mõtlesin, et nonoh, millega sa küll üllatad...
  aga pean tunnistama, et sa oled tõesti kohutavalt sümpaatne ja mis peamine - loomulik!
  ja mulle väga meeldis, et sa ei ole oma videot lõiganud - jutt jooksis sul hästi ja ehk sellised lõigud, mida üks "tulihingeline blogija" muidu võtaks välja, sobivad siia mu meelest ideaalselt :)

  ülikoolivideo puhul huvitaks mind, kuidas oled oma enesearengut tunnetanud, sest nii palju, kui ma tean, sa vist jätsid aasta vahele, et naistekas järjele saada? see on kindlasti kõvasti mõjutanud. millised on peamised erinevused su "endise" ja "praeguse" mina vahel :)
  sorri, et imelik küsimus tuli, aga kuna ma ise olen samuti TLÜs ja puutun sellise teemaga väga kõvasti kokku, meeldivad mulle sellised asjad täiega :)

  ole tubli ja jätka samas vaimus!

  ReplyDelete
 17. Ainult super! Sind võikski kuulama jääda :))

  ReplyDelete
 18. Sul on niiii mõnus hääl :))

  ReplyDelete
 19. sa tundud lihtsalt nii khuul ja äge tüdruk, et iga kord vaatan kerge kadestusega.
  ole sama tubli edasi :)

  ReplyDelete
 20. Aitähaitähaitähaitäh!!!! Teie kommentaare lugeda oli nii mõnus ja mul oli terve aja tobe naeratus näol. :D Mul on hea meel, et mu esimene video teile meeldis ja see innustab mind veel ja veel videosid tegema! Ja vau, mu hääl sai väga palju komplimente, tema ka tänab. :D

  ReplyDelete
 21. Ka minu poolt ainult kiidusõnad - armas ja loomulik ning juba tahaks uut videot :D

  ReplyDelete
 22. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 23. see oli nii armas ja siiras video, soovin kindlasti veel neid näha :) edu sulle kõigis tegemistes ja oled tõesti väga meeldiv inimene!

  ReplyDelete
 24. Nii mõnus ja tore video! Eriti äge oli näha, kuidas Sa iga minutiga aina vabamaks muutusid. Tore, et nii siiraid ja armsaid inimesi ikka olemas on! Keep up the good work! :)

  Tervitades,
  Anett

  ReplyDelete
 25. Nii armas video! Jutt jooksis nii sujuvalt ja sa ei peagi monteerimisele aega kulutama kui selline ladus video tuleb.

  ReplyDelete
 26. Just loved it! Siiraimas mõttes!

  ReplyDelete
 27. Oee kui hea. :) Nii siiras ja aus video. :)) *ootab juba järgmisi videosi* Postitusi muidugi ka, sest sa kirjutad lslt nii mõnusalt ja healt. :) Mis paneb tahtma veel ja veel rohkem lugeda. :))

  ReplyDelete
 28. loodan, et jätad videotega eesti keeles! hea kuulata ja see eristaks sind teistest kindlasti

  ReplyDelete
 29. SA PÜHA JUMAL KUI ARMAS INIMENE SA OLED!

  Milline väljendusoskus!

  Kui mõned teised Sulle sarnased ilublogijad veidike üle pakuvad oma isikuga, siis sina oled täpselt nii siiras/armas kui võiks ja peaks.

  Minu päev on pärast video vaatamist kohe palju palju parem!

  Monteerimata tulid endaga ideaalselt välja. Oeh, kiidusõnu jätkub lõpmatuseni! NIIIII SUPER.

  Aitäh Anna!

  ReplyDelete
 30. Väga tubli oled! JÄtka samas vaimus ja sa oled üks mu lemmik blogijatest! :)

  ReplyDelete
 31. Nii sümpaatne, nii tore! :)

  ReplyDelete
 32. Super! Ootan väga järgnevaid videosi :))

  ReplyDelete
 33. Olen tegelikult juba pikka aega ''lemmikutes'' hoidnud linki Sinu blogile. Aeg-ajalt ikka vaatan ja viimasel ajal pea iga päev, sest alati kui vaatan on uus postitus ja see kohe teeb hea tuju. Sinu postitused on alati täis positiivsust.

  Video kohta nii palju, et erinevalt mõnest teisest blogijast, ei olnud sinu video ''puine''. Seda oli meeldiv vaadata ja nõustun kõigiga kes ütlesid, et Sul on mõnus mahe hääl ja sa ise oled VÄGA armas.

  Keep goin' :)

  ReplyDelete
 34. Sa sobid nii hästi kaamera ette! Väga tubli, ootan juba ülikooli postitust!

  ReplyDelete
 35. Ja minagi kujutasin Sind testmoodi ette ja üllatus on positiivne. Tõesti väga sooja tunde jätsid :)

  ReplyDelete
 36. Milliseid raamatuid plaanid lugeda järgmiseks?

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.