We spent the day shopping, walking around in the city and then Kati made the most delicious salmon dinner for us. Although it's absolutely freezing in here, we're still having so much fun. :)

Veetsime tänase päeva šopates ja lihtsalt pisut ringi jalutades, ehkki viimane oli kümne miinuskraadi tõttu pisut raskendatud. Jalutasime kahel suuremal Oslo ostutänaval ja igas poes olid suured allahindlused, kuid kui päris aus olla, siis me olime üsna pettunud. Näiteks The Body Shopi hinnad on siin ka allahindluse ajal kõvasti kallimad kui Eestis ja isegi mu tavalistes lemmikpoodides polnud midagi, milleta ma poest lahkuda poleks suutnud. Ostsin siiski mõned asjad, kuid neid näitan teile vast homme. Mis puutub piltidesse, siis ma oleks tõepoolest tahtnud neid rohkem teha, kuid poes ju kaamerat välja kiskuma ei hakka ja õues tahtsid sõrmed jäässe minna. Tänane päev läks nii ruttu ja keskendus peamiselt poodlemisele, AGA mul on veel tervelt kolm ja pool päeva Oslot ees ning kui ma nüüd ei eksi, siis lähipäevil peaksin ma saama ka kauneid vaateid pildistada. :)


 Eile nägite te mu lemmikut üheaastast, nüüd on kolmeaastase kord. Te vaadake neid ripsmeid... Nii hea oli koju jõuda - kaminas põles tuli ja Kati tegi meile imehead Norra lõhet, tõenäoliselt kõige maitsvamat, mida ma söönud olen. 


Tõenäoliselt mitte just parim idee enne magamaminekut, aga hei - see on Snapple!

5 comments

 1. Kkadestan sind praegu, Oslo on koht, kuhu ma sooviks väga reisida, paraku siiani mul seda võimalust pole olnud. Igatahes naudi seda aega seal:)

  ReplyDelete
 2. Kust oled saanud oma imeilusa talvejope ja mis hinnaringi ta jäi, kui see saladus pole? :)

  ReplyDelete
 3. Zarast ja 89 euroga, siin Oslos on see praegu alla hinnatud, võib-olla leiab Eestist ka. :)

  ReplyDelete
 4. Mind aga huvitaks väga imemaitsva lõhe retsept! ;)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.