Mainisin teile kuu aega tagasi, et maadlen suuremat sorti hambajuurepõletikuga ning sellel õnnestus veel hullemaks minna. Reedel kiirustasin ma üles paistetanud põsega hambaarstitoolile ja mulle anti seal stressipall sõnadega: "Ma pean nüüd närvi lahti lõikama ja see on väga valus. Võid karjuda ja seda stressipalli pigistada, aga see valu möödub hetkega." Ma mõtlesin hetkeks reaalselt, et olen õudusfilmi sattunud ja see on kohe kindlasti miski, mida ma uuesti läbi elada ei sooviks. Then again, see ei saanud olla hullem kui näteks sünnitamine. Igatahes, usun, et see on ka piisav põhjendus, miks ma pole enda nägu siin väga näidata tahtnud - olen lihtsalt  oma paistes põske ja lõuga valutanud, valuvaigistitega sõbrunenud ja hoian siiani pöidlaid, et kõik saaks vähemalt nii korda, et võiksin normaalselt reisil ära käia. 

What else is up... Reedel algab mul puhkus välismaal ja nagu ikka enne nädalasi reise, püüan ma mõelda, milliseid riideid reisile kaasa võtta.  Millegi pärast läheb alati nii, et ma kas ei võta piisavalt või võtan nii palju, et pooli ma isegi ei kanna. Londonisse sõites proovisin luua süsteemi ja panna igaks päevaks outfit'i paika, kuid ka see ei tööta, sest kuidas ma tean ette, milliste rõivaste tuju või isu mul näiteks viie päeva pärast on? Pealegi kannan ma seal suurema osa ajast jopet, nii et keda see ikka huvitab, mis mul üleriiete all peidus on. Mina ja mu maailmaprobleemid... 

Veel reisist rääkides, kes vähegi mu eelmise reisi mainiva posti kommentaare luges, sai vast juba aru, et ma sõidan Norrasse. NORRASSE! Tean-tean, pooled teist kehitavad õlgu ja ütlevad "meh", aga mina ar-mas-tan seda kaunist ja liiga kallite hinnasiltidega riiki! Peamiselt seetõttu, et olen seal perega käinud juba väikest saati. Miks? Norras elavad mu tädi, tädipoeg ja täditütar. Mu täditütrel on aga kaks imearmsat väikest last, keda ma nägin viimati alles suvel, nii et järgmisel reedel kavatsen ma esimese asjana nad pooleks pigistada ja siis nahka pista. I'm a kid person you know... Ent minnes tagasi blogi juurde, siis kui palju reisiteemalisi postitusi teie hea meelega loeksite? Kas teid huvitab vaid see, milliseid oste ma seal teen või tahate te igat räpast detaili, alates sellest, mida ma kannan, kus ma käin ja mida ma teen ja lõpetades sellega, mida ma söön. :O Andke teada, aga teadke ise - minul pole mingit probleemi jagada kõiki ilusaid, lahedaid, tähelepanuväärseid ja ehk pisut vähem tähelepanuväärseid asju ka teiega. :)

Pikk jutt, aga kui ma kord juba alustan, siis pidurdab mind vaid vajadus "HIMYM"it edasi vaadata.

20 comments

 1. Iga detaili ikka... Mida rohkem, seda uhkem :)

  ReplyDelete
 2. Võimalikult palju postitusi reisist ehk siis iga detail :)

  ReplyDelete
 3. Igat detaili. :P Oeee sa kirjutad nii mõnusalt.. et olgu kui pikk tahes jutt.. läbi saades vaatan ikka ja alati.. ongi läbi v? o.O :;D Jõudu ja jaksu. Ole sama tubli, hea ja tore edasi. :) Lihtsalt armastan su blogi.! :)

  ReplyDelete
 4. Mina loen alati Su postitusi huviga, vahet pole, kas siis iluteemal või mingil muul. Seega nagu eelnevaltki soovitatud - mida rohkem, seda uhkem! :)

  ReplyDelete
 5. Kõige rohkem vast huvitaks see, mis oste sa seal teed.:) Kindlasti on ka huvitav teisi asju lugeda seega olen nõus eelnevatega - mida rohkem, seda uhkem! :)

  ReplyDelete
 6. Mina tahan nkn kõiki detaile, olgu see siis postituse või eraldi mulle tehtud ettekande näol (: Ja saadan pai ja kalli Sulle, et Sul kiiresti paremaks läheks!

  ReplyDelete
 7. ikka räpaseid detaile palun! ja kiiret paranemist, nunnukas! :)

  ReplyDelete
 8. Kui mul igemepõletik tekkis, siis hambaarst esmalt puhastas hästi hoolikalt mu hambad katust nii nende mingi harjaga pesemisega kui ka hambaniidiga, lisaks süstis ta mu igemetesse mingit geeli. Ise ostsin Perio Aidi suuvee, mis ka aitas väga hästi. Seega toimi ka palun umbes nii ning kiiret tervenemist! :)

  Reisi jutu kohta oleks imeline kuulda kõiki erisuguseid nüansse ning soovitusi Norra-tulevastele-külastajatele. Huvitav oleks lugeda ka su outfitidest ja sealsest riietumisstiilist ja moest üldiselt.

  Kõike kaunist! :)

  ReplyDelete
 9. Appi-appi-appi, aitäh kõigile nii armsa tagasiside eest!

  Helina, ma oleksin poidanud täpsustama, mul on hambajuurepõletik, lihtsalt ige on sellest paistes ja sellest ka minu laisk ja ebakorrektne nimetus.

  Aga olgu peale, iga räpane detail it is, alustan juba lennujaamas! :D

  ReplyDelete
 10. Tead, sa oled üks tubli tüdruk!
  Kirjuta muidugi igast räpasest detailist meile :P
  Ja Norra on üks minu mustgo! :)

  Ole tubli ja mõnusat puhkust sulle ;)
  E.
  http://onnelemb.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Mõned aastad tagasi käisin minagi Norras ja see on tõesti meeletult ilus koht, kõik need fjordid ja liustikud ja mäed ja järved ja tunnelid ja palju muudki. Ööbisin Strynsvatn'is ja seal on nii kaunis loodus. Ma olen üks suur looduse fanaatik ja kui võimalik siis jäädvusta ka mõni looduskaunis koht üles.
  Kuid minupoolt head paranemist Sulle ning ülipõnevat reisi.

  ReplyDelete
 12. Mul oli samuti paar kuud tagasi hambajuurepõletik. Käisin selle sama põletikuga 4x hambaarsti vahet, esimesel korral pani valu tuimestavat rohtu, teisel ja kolmandal korral oli päris hull, suretas närve ja midagi tegi juurekanalitega, ma nii täpselt ei tea ka :D aga päris hull asi oli tõesti

  ReplyDelete
 13. Mul on ka hambaga selline jama olnud. Koguaeg oli palavik ja paistes põsk. Lõpuks tõmmati probleemne hammas välja. Poleks seda juure-närvi värki üle elanud.

  ReplyDelete
 14. Kindlasti kõiki detaile, mulle meeldib samuti Norra, eriti ilus on selle loodus ja mägede vahel olevad fjordid oma helesinise veega! Kunagi ammu väikesena käisin seal n-ö ekskursioonil ja siiamaani on meeles see loodus. Nii ilus! Üleüldse ju Norras, Taanis ja Rootsis on kohe see õhkkond teistsugune, pole üldse nii vaenulik! Elasin paar kuud üleelmisel suvel Taanis ja oeh poleks ära tahtnud tullagi! Nii et kõike ikka tahaks näha :)

  Edu paranemisel:)

  ReplyDelete
 15. Oi, kui mõnus! Minul elavad ka Norras sugulased ja ma armusin sellesse riiki esimesest silmapilgust! Need mäed ja armsad majakesed ja trollisuveniirid... Toredat reisi! Postitustes oleks pärast lahe näha outfit-e ja poodlemistulemusi ja külastatud kohti ja muid eredamaid elamusi :)

  ReplyDelete
 16. Tead, sa oled mu lemmik blogija ja eriti just selliseid ,kus pole moega mitte mingit pistmist ootan ma veel. Ma lugesin seda postitust huviga ja sa tundud äärmiselt tore inimene olema. Kiiret paranemist ja ootan kõiki su räpaseid detaile :D

  ReplyDelete
 17. Jään samuti rohkelt postitusi ootama! Ning muidugi tee ja jaga meiega ka palju ilusaid pilte! :)

  ReplyDelete
 18. Mul oli ka eelmine talv hambajuurepõletik..ja nüüd käisin veel tarkusehammaste kirurgilisel eemaldamisel, samuti põsk nagu hamstril! :D aga see selleks, mul olid samuti seoses juurepõletikuga meeletud valud, meeletus koguses valuvaigisteid, antibiootikume..tehti juureravi u 3 korda.. plaaniti ka juba operatsiooni, aga õnneks nüüd aasta hiljem on see täiesti korras! Minu hambaarst (Kaarli Polikliinikust) soovitas mulle antibiootikumide ja tavalise valuvaigisti asemel sellist kombot: 400mg ibumax ja 500mg paratsetamool korraga... Minul see tõesti toimib ja valu kaob ära:) samuti pidi sel olema parem mõju kui antibiootikumil ja ei ole nii kahjulik.. :) Edu paranemisel!

  ReplyDelete
 19. Ootan kommentaare ja pilte :)
  Pole Norrase jõudnud aga plaanin tulevikus kindlasti seal ise ka ära käia...hetkel endal reis Mallorcale ees ootamas :)

  ReplyDelete
 20. Mulle väga meeldivad reisipostitused, kõikide "räpaste" detailidega, nii et jään huviga ootama! :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.