Today was a shopping day that ended with a trip to IKEA. It was my first time in there and I loved it - I think it's such a romantic place, actually. I can imagine me and my boyfriend strolling around in there as soon as we get a new apartment. 
p.s. I didn't carry my camera with me, so this will be an Instagram post. :)

Täna sõitsime Norra suurimasse ostukeskusesse Sandvikasse ja isegi see oli üsna nigela valikuga... Poode jagus küll, aga kaup on kõikjal nii ühesugune. Küll aga leidsin ma kõige vingemad retuusid sel maamunal, nii et sealt alates oli mul üsna ükskõik, mis teistes poodides saadaval oli. :D Õhtul sõidutas Kati meid IKEA-sse. Ahh, seal oli nii-nii lahe ja ma hakkasin veel palavamalt oma uut kodu igatsema. :( Ühtlasi on IKEA üks romantilisemaid kohti - paarikesed käest kinni jalutamas ja koos pesa punumas, kõhukestega naised ja nende mehed beebituppa asju valimas... Kujutlen juba end ja Linnarit seal riidepuid, voodilinu ja kummuteid valimas. :) Kaamerat ma täna kaasa ei vedanud, küll aga tegin mõningad Instagrami fotod. :)

Iga Snapple'i korgi all on kirjas mõni fakt. Näiteks mu õe eelmine Snapple ütles, et sipelgas võib kaks nädalat vee all elada ja minu oma tõdes, et inimene veedab elust keskmiselt kaks nädalat suudeldes. 


Mustika-banaani smuutid, sest ma jooksin smuutisid võimalusel iga viie minuti järel.
Kõige lahedamad leggingsid maamunal, pealegi imeheast materjalist, mis ei veni kunagi välja. Leidsin need H&M-st ja tegelikult oli juba enne proovimist otsustatud, et need tulevad minuga kaasa. 
Väsinud jalakesed - pikalt šopates saabub varem või hiljem see hetk, kus sa istud igal võimalusel või hakkad asju vaatama vaid madalatelt riiulitelt, et saaksid pisut kükitada. :D
Käisime lõunaks India toitu söömas, aga keelebarjääri tõttu lõppes seiklus sellega, et mu õde ei saanudki süüa muud kui riisi ning mina pidin mugima nii enda kana kui tema hiidkrevette. :D
Mäletate, mis ma smuutide kohta ütlesin? Leidsin need IKEA-st ka üles!
Minu unistuste magamistuba peitis end IKEA-s magamistubade sektsioonis...

3 comments

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.