... my current favourite print? The main tie dye obession is over, which is why I got not one, not two, but three cool tie dye pieces on sale in Oslo, plus one pair of H&M leggings that were full price, but just had to be mine. The red jeans are from Bik Bok by Marianna and the grey jeans are from Weekday.

Oskate te arvata, mis võiks olla mu hetke lemmik muster? Põhiline tie-dye hullus on nüüd möödas, mis on ka põhjuseks, miks ma sain kolm oma neljast (läksin vist liiale?) esemest suure allahindlusega. Maksin vaid oma H&M retuuside (ja ühtlasi mu absoluutse Oslo lemmikleiu) eest täishinna, punased teksad leidsin Bik Bok-ist ning hallid teksad Weekday'st.Ma ei jõua ära oodata, et saaksin hakata nendega erinevaid outfit'e kokku panema. 

1 comment

  1. Super lahedad leiud, mulle meeldib ka, kui püks ei ole tavaline. Kahju, et Bik Bok Eestisse ei saada. :(

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.