dress: Miss Selfridge, bracelet: Swarovski

3 comments

 1. Ma tunnen lausa, et ma pean peale sinu blogi nii pikka jälgimist siia midagi kirjutama.
  Esiteks pean ma ära ütlema, et sa oled kohe kindlasti mu kõige lemmikum blogija Eestist! Sa oled väga ilus, sul tundub olevat väga sõbralik iseloom, sinu outfitid on alati väga ilusad ning sinu kõik postitused on alati väga huvitavad. Ma väga usaldan sinu arvamust ehk siis ma olen tänu sinule paar väga-väga head ilutoodet leidnud :) Sinu postitused, kujundus, font ja värvid kokku mõjuvad väga hästi- moodustavad täiusliku ilupesa. :)
  Soovin sulle suurepärast uut aastat ning jään huviga ootama milliseid uusi postitusi aasta 2013 toob! :)

  ReplyDelete
 2. Vaatasin just su blogi läbi ning jõudsin "Step into my room" postituseni, mis sa selle aasta alguses tegid. Kas su tuba on endiselt selline või on mingeid muutusi toimunud? Kui on, siis äkki teeksid ühe updated "Step into my room" postituse? :)

  ReplyDelete
 3. Lugesin esimese kommentaari läbi ja mul olin selle üle nii hea meel, et lugesin selle ka oma perele ette. Hakkasin väga tõsiselt punastama, nii et aitäh-aitäh-aitäh!

  Oma toa detailidest võiksin küll peagi uuesti pildid teha, mõningad asjad on loomulikult muutunud. ;)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.