This is my favourite style and I wear it quite often. I got this really beautiful blouse from a blog sale for only 4 euros! 


boots: Steve Madden, blouse: Only, blazer: Zara, bag: Milan Fashion Freaks

10 comments

 1. Lihtsalt super look!

  ReplyDelete
 2. Minu lemmikstiil samuti, see on kindlasti minu lemmikoutfit'i postitus Sinult, näed välja imekena selles!!

  ReplyDelete
 3. Ilusad pildid ja mulle meeldib su stiil, aga kas sul külm ei ole?

  ReplyDelete
 4. Võtsin pildistamise hetkeks mantli pealt. :)

  ReplyDelete
 5. Sa näed hea välja, see stiil sobib sulle väga! :)

  ReplyDelete
 6. amazing outfit and your face looks so natural!

  ReplyDelete
 7. Mul on täiesti offtopic küsimus, aga mis sa kasukatest arvad või äkki omad isegi mõnda? Mõtlen külmenevatele ilmadele, et see küsimus ei ole seotud nüüd karusnaha teemaga, pigem sinu stiili mõttes - et kas in või out?

  ReplyDelete
 8. Aitäh kõigile! Thank you! :)

  Kasukatest nii palju, et need on väga šefid ja sossud, ent samas on neid nii palju erinevaid, et kindlasti on mõned, mis võiksid jääda baabuškatele ja mõned, mille ka noor inimene trendikalt välja kannab. Minu lemmikud on lühikesed mustad kasukad.

  ReplyDelete
 9. Minu arust oled väga nunnu unise näoga :)

  ReplyDelete
 10. Minu arust oled väga nunnu unise näoga :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.