white chunky sweater
MAC "Russian Red"
a silver watch (Michael Kors/Marc Jacobs)
LUSH "Catastrophe Cosmetics" face mask
Balenciaga Giant Town bag


No way am I going to be able to afford a Balenciaga "Giant Town" in November - I'd have to save up for months and months, but one day it will be mine, seriously!

Tõenäoliselt pole ei Balenciaga kott ega käekell ei novembris ega ka sellele järgnevatel kuudel minu, kuid unistamine on lubatud ja siin on need ilusad asjad, mida ma praegu kõige rohkem endale tahaksin. Palgapäeva puhul lähen ja püüan endale võib-olla lõpuks ka mõne normaalse kampsuni leida, sest talvel ilma nendeta olen ma nagu Kati ilma karuta. :( Mis puutub Lushi värskesse näomaski, siis ma olen siiani solvunud, et nad "Mask of Magnaminty" hinda tõstsid (4.90 asemel maksab see järsku 6.70!), nii et võib-olla ei lähe ma puhtalt trotsi pärast ka seda ostma. :D

2 comments

  1. The Balenciaga bag looks so you:) Hope you'll get it soon.

    ReplyDelete
  2. Thank you, I hope so too! :)

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.