Back from the first day of Tallinn Fashion Week. Tomorrow I'll be wearing my parka, jeans and definitely a hat. Cause baby, it's coooold outside... Also, I took a lot of pictures as well and I will be uploading them here regularly so that you don't miss out on anything. ;)

Minu Tallinn Fashion Week'i esimese päeva outfit. Telliskivisse jõudes taipasin, et sel aastal on küll mugavus olulisem kui välimus (talvekraadidega edasi-tagasi majast majja käimine, ajee!), nii et homme ilmun ma kohale oma sooja parka, teksade ja mütsiga. Jõudsin just koju ja olin täielik laip, kuid niipea kui sain veidi süüa ja sooja kasvas motivatsioon uuesti lakke ning ma ei jõua homseid show'sid ära oodata. Tegin usinalt pilte ja hakkan neid jooksvalt ka siia postitama, et keegi ilusatest asjadest ilma ei jääks! ;)

4 comments

 1. Haha, aitäh, õigupoolest ma seisin küll laval. :D

  ReplyDelete
 2. Heh, mul on samasugune mantel nagu Sul, aga must.
  Tekkiski küsimus, et kuidas Sa sellele mantlile salle juurde sobitad? Ma näen välja nagu mingi pussakas, kui ma sinna salli juurde panen :D Kui seda kõige ülemist nööpi kinni ei pane, siis hakkab jahe, aga samas kui ta ka kinni on, siis on nii imelik salli panna. Niisiis, tahaksingi teada, et kuidas Sina oled teinud?
  Tänud :)

  ReplyDelete
 3. Ma panen kõik nööbid kinni ja kerin salli mantli peale. Kõige paremini sobivad sellise mantliga n-ö rullsallid, millel ei jää otsad kuidagi tilpnema. :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.