Heihei, loosisin just välja The Body Shopi viinamäe virsiku dušigeelid ning võitjad on... tarampampaa... Kadi Tambaum ja Gloria! Gloriat hoiab sel sügisel erksana trenn, Kadi laeb oma akusid mehega head sööki ja filmi nautidest. Juhhuu, mul on mõlema üle väga hea meel ning ma kirjutan teile üsna pea, et leppida kokku auhinna kohaletoimetamise osas!

Seniks aga mõnusat sügise jätku kõigile. Peagi on tulemas veel lahedaid kingiloose, nii et olge ikka jätkuvalt valvel. ;)

2 comments

  1. Juhhu.. ma just reaalselt kiljatasin, sest mul tavaliselt loosimistega ei vea ja auhind oli ka seekord selline, mida tõesti soovisin:)

    Mul super hea meel! Aitäh Sulle!

    ReplyDelete
  2. Wowawiiwa, superhea üllatus! Ajastus on ka hea, kohe-kohe sünnipäev käes! :D
    Aitäh :)

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.