Excuse my red dragon I-took-a-picture-with-my-phone eyes and sleepy face, but I decided to try out middle parting. Yay or nay?

Otsustasin proovida keskele tõmmatud juukselahku ja ei suuda otsustada, kas see oli nüüd hea mõte või mitte (st olen seda varemgi üksikutel juhtudel kandnud, kuid lõpuks ikka tagasi vasakule läinud). Üks teatud härra ütles mulle juba, et mitte, aga minul isiklikult on mu 22 aastat "kursilt kõrvale kaldunud" seitlist pisut kõrini. Ent kas pole lahe, kuidas kõigest seitli liigutamine võib soengut täielikult muuta? Proovige järele. ;)
p.s. Lepime kokku, et pildikvaliteedile ja mu äramagatud näole me siinkohal tähelepanu ei pööra. :D

12 comments

 1. Sulle sobib, kuigi väga vähesed suudavad seitli keskel välja kanda. Esimene pilt+väga vinged punutised ning voilaa. Niigi kaunis naine muutub veel kaunimaks. Proovi ja ma arvan, et sa ei kahetse.

  PS: pealegi, seitli annab ju tagasi liigutada, kui ikkagi ei meeldi:)

  ReplyDelete
 2. No ütleme nii, et eks ta võõras ole ja juuksed ei taha ka hästi ju hoida veel (harjunud olema nii nagu tavaliselt :))
  Iseenesest näokuju poolest minu meelest sobib.
  Aga proovi tukk ette kammida ja siis keskel lahku kanda.

  ReplyDelete
 3. Ma ei tea, mis mul siis viga on, aga mulle meeldivad keskmised lahud. Endal on sellest ajast saati keskmine lahk, kui ma oma külgtuka perioodist ehk siis rõveda tiineka ajast üle kasvasin mõned head aastad tagasi. Ma arvan, et sa näed keskemise lahuga täisa nunnukas välja ja võiksid seda kasvõi natuke aega hoida.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Tead, mul oli vahepeal sama teema. Alates 14. eluaastast kandsin ma seitlit vasakul(hiljem paremal, kuna pööris hakkas segama). Mingi aastake ja vbl pisut peale hakkas seitel vaiksel keskele nihkuma. Esialgu tundus üli harjutatu ja kohati tundus, et vist ikka ei sobi. Samas tundub mulle, et keskel oleva seitliga ei ole ma nii babyface :D
  Igatahes, ma olen nüüd nii ära harjunud, et vahel harva kannan mujal. Nii, et minu soovitus, kanna ja nii ja naa pidi - hea vaheldus :)

  ReplyDelete
 6. Jaa, sobib! Kohe väga hästi :)

  ReplyDelete
 7. Sulle sobib, kuid see teeb sind tunduvalt nooremaks (mitte et sa vana välja näeksid vms :D)

  Kuigi mul on viltune tukk, siis mu lahk jookseb keskelt. Kui ma üritaksin seda kuhugi mujale tõmmata, siis natukese aja pärast seaksid juuksed ennast ikka keskelt lahku. :D

  ReplyDelete
 8. Mul ka täna keskel, yayy :)

  ReplyDelete
 9. Sobib hästi! Alguses on endal harjumatu, aga umbes nädala möödudes ei ole peegelpildis enam midagi imelikku - tean omast kogemusest. btw, väga lahe kaelakee, kuidas/kust sa selle tellisid või said?

  ReplyDelete
 10. Hih, aitäh kõigile, kes viitsivad mu soengufiaskodele kaasa elada! :)

  Kaelakee tellisin www.mynamenecklace.com :)

  ReplyDelete
 11. Kui on ilus nägu, siis polegi vahet, kus see seitel parasjagu on. ;) Juustega katsetamise juures on hea asi see, et alati saab üle värvida, välja kasvatada või tagasi kammida(nagu tukaga näiteks juhtus).

  http://genefic.blogspot.com/

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.