Exactly a year ago on 16th of October I wrote a post titled "an awkward start", which means that my blog is one year old today! I'm not even gonna go into all that stuff about how it has all grown bigger than I expected (but it really has!) and how there are more of you than I'd ever imagined (but there really are!)... I just want to say a big THANK YOU to everyone! I don't say this enough, but I really appreciate every single comment you leave me and every single name that pops up as a new follower. Thank you for taking this journey with me and I promise - it's only the beginning. :)

Täpselt aasta tagasi kirjutasin ma oma kõige esimese blogipostituse, mis tähendab, et mu blogi, väike beebi, sai täna üheaastaseks! Mul on tunne, et peaksin kooki küpsetama või midagi... Ma ei hakka isegi rääkima sellest, kuidas mu blogi on kasvanud suuremaks, kui ma oleksin oodanud ja kuidas teid on rohkem, kui ma oleksin iial loota osanud (ehkki nii on...), aga ma tahan, et te teaksite, kui VÄGA ma hindan iga kommentaari, mille te mulle jätate ja iga uut inimest, kes mu blogi jälgijate sekka tekib. Ma hindan teie tagasisidet kõrgelt, sest olen ammu aru saanud, et lihtsast täna-ostsin-selle-ja-huultel-kannan-seda pesast on kasvanud justkui omaette kommuun, kus ma saan ka teile kasulik olla - iga kord, kui saan kedagi Formspringis või meiliteel nõustada või aidata, on mul selle üle niivõrd hea meel. Nii et AITÄH! Aitäh aitäh aitäh teile, kes te olete sellel teekonnal koos minuga. Ma luban, et see on alles algus. :)

14 comments

 1. Sul on nii äge blogi.Käin siin iga päev uusi postitusi vaatamas.Saan siit vahvaid ideid ja meigisoovitusi.Tore,et selliseid blogisi on.Jõudu sulle ning jätka samas vaimus! :D

  ReplyDelete
 2. Tore,et selliseid blogisid on.Jõudu ja jätka samas vaimus. :D

  ReplyDelete
 3. Palju-palju-palju õnne, mu armas Anna! Ilma Sinu blogita ei oleks sündinud minu blogi. Nii et Sinu väike beebi inspireeris sündima üht teist blogi-põngerjat. Sul on olnud läbi aegade imetoredaid postitusi ja ma imetlen Sinu arukust. Rääkimata ilust. Suur virtuaalne kallistus.

  ReplyDelete
 4. Palju õnne ja palju aastaid Sinu imearmsale blogile! Tore, et seoses õpingute ja tööga ei ole postituste arv kahanenud, jätka samas vaimus! :)

  http://genefic.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh-aitäh! Annan endast parima, et mitte ühelgi rindel järeleandmisi teha. ;)

   Delete
 5. ma ei taha õel olla, aga mõnikord mõned ilublogid tunduvad kuidagi nii feigid ja wanna be'd, aga sinul on üks siiramaid ja lemmikumaid blogisid. mulle nii meeldib, et sul peaaegu iga päev kasvõi mingi pisikene postitus, ükskõik millest. edu :)))

  ReplyDelete
 6. Congratulations! I have followed you for 6 months (maybe even longer) and I'm glad I found you:)

  ReplyDelete
 7. Palju õnne! Ma olen su blogi jälginud kevadest saati ja kavatsen jälgida nii kaua kui sa seda blogi teed.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh, ja anna alati teada, millest rohkem lugeda tahaksid. ;)

   Delete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.