I needed a spacious black bag that would suit for carrying around mu laptop, since school is starting again tomorrow (exciting, yes!). I found this Combined Shopper (49,95) in Zara and it was absolutely perfect for that purpose, the only minus being that it doesn't come with a long strap. It fits a lot of stuff and my laptop and school papers will stay nicely organized. It's mostly faux leather, except the little leather accents on the sides and handles. The bag has three little inside pockets and a zipper. I love that it doesn't have any metal details, which means that it can be worn both with gold and silver accessories. Simple and classic, just what I needed. You can find it on Zara website HERE.

Vajasin kooliks uut musta kotti, milles oleks mugav sülearvutit tassida ja mis ei muudaks mu konspekte üheks suureks kortsus pahnaks. Sülearvutikotid pole päris minu teema, kujutan ette, et kui peaksin kunagi mähkmekotile mõtlema, soetaksin ka selleks tarbeks pigem midagi stiilset kui pööraselt praktilist. Mu pilk jäi pidama Zara kotile, mis täitis kõik nõuded: see on lihtne, klassikaline, mahukas ja hoiab vormi. Koti ainus miinus on pika rihma puudumine, kuid et ma olen juba käekottidega oma parema õla ära rikkunud, siis on vast hea, et ma selle kotiga seda enam teha ei saa. Kott on kunstnahast, kui välja arvata väikesed seemisnahksed alad külgedel ja käepidemete otstes. See käib pealt lukuga ja sees on kolm väikest taskut telefoni, võtmete, huulepalsami ja muu nänni jaoks, mida on tarvis ruttu kätte saada. Mulle meeldib, et sel kotil puuduvad nähtavad metallist detailid, sest saan seda siis kanda mis tahes ehete ja aksessuaaridega, muretsemata, kas need omavahel ka kokku sobivad. Kotti võib piiluda Zara kodulehel SIIN.

3 comments

 1. Mitu tolli su läpakas on, et see ilusti kotti mahub? Hakkas kott väga meeldima, aga ma kardan, et minu oma vist ei mahu sinna :(

  ReplyDelete
 2. Väga mõnus minimalistlik koolikott. Mulle meeldis eriti see koht postituses: "mis ei muudaks mu konspekte üheks suureks kortsus pahnaks" :)))

  http://genefic.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Mu läpakas on 13,3 tolli. :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.