Möödunud nädalal astusin läbi Kristiine keskuse Ideaal Kosmeetikast ja märkasin, et seal olid kõik Macadamia Natural Oil asjad soodushinnaga. Ma absoluutselt ju-mal-dan nende juuksemaski, kasutasin oma 30ml proovipakikese juba mõnda aega tagasi ära ja kaalusin endale potsiku ostmist, kuid märkasin, et seda maski on võimalik osta ka 100ml tuubis, mis on igati mugavam ja hügieenilisem. Mis kõige parem - see tuub maksis umbes 11 eurot ja ma sain tasuta kaasa väikese 10ml juukseõli.
Kahjuks ma ei tea, kas see pakkumine enam jõus on - kes soovib, võib sinna poodi kiigata. Aga Macadamia juuksemaskist ja õlist on saanud mu tõelised lemmikud. Ehkki mul on üpris peen juus, ei ole need minu jaoks liiga rasked (piisab ju vaid väikesest piisast) ja maski kasutan ma meelekohtadest juukseotsteni, pealaele ja juurtele ma seda eriti ei kanna. Juuksed on pärast pehmed, kammitavad ja läikivad ning kui juba kallim paneb tähele, et "su juuksed lõhnavad kuidagi nii hästi", siis peab ka see midagi tähendama, eks. ;)

3 comments

  1. Pealaele ei tohigi juuksemaski või palsamit kanda :) Ma käisin kord oma juukseid mingi masinaga mõõtmas ja siis mulle öeldi lahkelt, et mul on kõõm. Ma ütlesin, et ei ole. Pärast tuli välja, et minu viga oli see, et ma panin juuksemaski ka peanahale ja sinna jääb see sellise omapärase kihina, mida masin mõõtis hoopis kõõmaks.

    ReplyDelete
  2. Kas sul on fomrspring veel alles? :)

    ReplyDelete
  3. Jah, formspring.com/annnaelisabeth

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.