Nii nagu vist kõigil noortel naistel, vedeleb ka minul päris palju riideid, mida ma ei kanna, raamatuid, mida ma  (enam) ei loe ja iluvidinaid, mida ma isegi kasutanud pole või olen proovinud korra. Tegin kunagi oma blogis väikese müügi, kus vabanesin paarist asjakesest, kuid nüüd tahaksin korraldada seda pisut suuremalt, pannes müüki ka mõningad riided ja raamatud. AGA ma tahan teada, kas te oleksite millestki sellisest üldse huvitatud? Ma hakkan peagi kolima ja püüan oma asjade kogust vähendada absoluutse vajalikuni, seega oleks lahe, kui mõned neist asjadest leiaksid uue elu ja omaniku. Rikkaks saamise eesmärgil ma seda ei teeks, seega jääksid hinnad samuti väga rahakotisõbralikuks, kuid saatmiskulud jätaksin ostja kanda (Tallinnasse saab ka ise järele tulla). Niisiis, mu küsimused on: kas te oleksite sellest huvitatud? Kui ma panen müüki ka riideid, kas eelistaksite pilte, kus näitan neid seljas? Milliseid asju te kõige parema meelega ostaks?Palun andke teada. ;)

22 comments

 1. Iluvidinad kutsuvad küll :)

  ReplyDelete
 2. AnonymousJuly 22, 2012

  Mina nt oleks küll huvitatud:)

  ReplyDelete
 3. Kindlasti olen huvitatud, eriti just raamatutest! :)

  ReplyDelete
 4. Väga hea idee, mõtlesin ise ka sama teha.

  http://genefic.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. AnonymousJuly 22, 2012

  Loomulikult oleks huvitatud :D Riideid võiksid ja näidata piltidena, kus need müüdavad esemed sul seljas ;) Teiste asjade koha pealt mõtle midagi originaalset välja ja pildista samuti üles, inimesed ju ostavad silmadega :D

  PS: You rock girl!

  ReplyDelete
 6. raamatud, aksessuaarid ja pluusikesed..neid pole kunagi palju :)
  jään huviga ootele ja pildid oleksid paremad kui riided on seljas, siis on parem ettekujutus.

  ReplyDelete
 7. AnonymousJuly 22, 2012

  Väga oleksin huvitatud!

  ReplyDelete
 8. Oleks väga huvitatud, eriti just iluvidinatest :)

  ReplyDelete
 9. AnonymousJuly 22, 2012

  Yeesh. Kõik müüki, kindlasti leidub igaühele miskit.

  ReplyDelete
 10. AnonymousJuly 22, 2012

  Olen ka huvitatud ja ootan põnevusega! Mulle ei mahuks su riided selga vist, aga muud vidinad ja asjad oleksid toredad.

  ReplyDelete
 11. oleks ka huvitatud :)

  ReplyDelete
 12. AnonymousJuly 22, 2012

  JAAAAAAA!
  Mina oleks ka igasugusest kraamist huvitatud. Riietest ja ehetest ja raamatutest ja kõigestkõigest.
  Ooooo, ekstaas! :D

  ReplyDelete
 13. Oleks küll huvitatud :)

  ReplyDelete
 14. oleksin kõigesst huvitatud :)

  ReplyDelete
 15. AnonymousJuly 24, 2012

  vägagi huvitatud! ja kõigest, nii raamatutest, riietest kui ka iluasjadest. tee kindlasti pilti kah:)

  ReplyDelete
 16. AnonymousJuly 25, 2012

  Olen huvitatud! Pilte ikka ka. :)

  Triinu

  ReplyDelete
 17. Ma oleksin ka huvitatud, ja pane pildid ka

  ReplyDelete
 18. Ma oleksin ka huvitatud eriti iluvidinatest, ja pane pildid ka

  Sstylishe.blogspot.com

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.