Tänane lõunapaus oli kulukam, kui ma plaaninud olin, kuid ma pidin selle saama! Isegi sisereväärid on mündirohelised (mu lemmik värv), nii et see jakk lihtsalt istus ja ootas, et ma ta koju tooks. Tõin ja kavatsen seda kanda terve suve!

Mõnusat õhtut ja ärge unustage osaleda mu The Body Shopi loosis (eelmine postitus)! 

6 comments

 1. Lõppilus! Sain ka täna zaras patustamas käia :/

  suvimariliis.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. AnonymousJune 14, 2012

  Hei! Jakil on väga ilusad värvid, mulle meeldib :) Ma olen tähele pannud, et sa pole viimasel ajal üldse enam "On my nails" postitusi teinud. Kas asi on selles, et sa ei värvi enam nii tihti küüsi või milleski muus? Igastahes oleks väga tore vahepeal ka mõnda sellist postitust näha :) Aga igastahes on sul väga tore blogi, üks mu lemmikuid :)

  ReplyDelete
 3. Hei, ma olen lihtsalt ühtesid ja samu kandnud viimasel ajal, aga ma võtan seda soovi arvesse ja püüan kasvõi teistelt lakke laenates natuke rohkem küünelakipostitusi teha. :)

  ReplyDelete
 4. Print on lihtsalt super sellel jakil!

  ReplyDelete
 5. Nägin seda jakki kuskil Youtube sügavustes ja mõtlesin, et pole ilusamat asja näinudki.
  Selle peale kohe õnniteks sind, et see sinu kapis on!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.