Minu jaoks on üks lõõgastavamaid asju koristamine, enim just meigisahtli korrastamine. Selles, kuidas asjad järjest oma kohale jõuavad on midagi nii rahuldustpakkuvat. Kindlasti pole ma ainus, kes nii arvab?

5 comments

 1. Väga nägus sahtel. Ma võtaks selle endale sülle ja lihtsalt tuhlaks seal karistamatult. Eriti huvitavad mind sinu küünelakid. Mis Su sahtli sügavus on?

  ReplyDelete
 2. Hei, Anna Elisabeth! Sa tõesti ei ole ainuke :) Ka mulle meeldib koristamine ja kuidas veel, sest hea on, kui kõik saab omale kohale ja igal asjal on oma koht! Sul on armas blogi ja jälgin su postitusi huviga :)


  www.marieparkma.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Mul lausa tekib vahel tunne, et ma olen väike Monk, kui enamik inimesi uputab mured pudelisse, siis mina leian end kell 4 ööse sahtleid koristamas :) Aga ma leian, et korras sahtlid ja kapid tekitavad palju suurema soovi sealt midagi haarata kui suured riidehunnikud ja kreemimäed. :)

  ReplyDelete
 4. OH,I'd like to be organised like you.My make up storage is such a mess!ahah xD
  How about follow each other?It would be great (:
  Let me know!
  xx

  ReplyDelete
 5. Issand kuidas ma armastan meigisahtlite ja ehtelaekate koristamist!! Kuid riidekappide koristamist jällegi üldsee ei salli:(

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.