Reeglina ma eriti ise kingiloosides ei osale - mu tuttav Stella korraldab neid oma blogis viimasel ajal igal nädalal ja ma olen neist üldiselt justkui üle läinud, sest minu laisas kehas pole piisavalt viitsimist kõiki osalemise tingimusi täita. Rääkisin sellest ka Stellale ja ta nõustus minuga, kuid saime lõpuks mõlemad aru, et kui blogija peab juba auhindu muretsema, need välja loosima, postkontorisse jalutama ja saatmise eest tasuma, siis pole kaks nõutud Like'i või kommentaar sugugi palju küsitud. Ütlen kohe, et ega ikka ole küll, sest ma võtsin end lõpuks kokku ning osalesin ühes ta eriti magusas Diori kingiloosis. Et auhindu oli kolm ja osalejaid vist kaheksa, siis polnud eriline ime, et loosiõnn ka mulle naeratas. Ja ohh... Mul on nüüd elus esimest korda Diori kosmeetikat!

Ma ei ole inimene, kes brände taga ajaks ning vaid kõige uhkema ja kallimaga lepiks, kuid üks väike  material girl minus tundis, kuidas sõrmed hakkasid neid pakendeid avades värisema. Ikkagi Dior ju!
Dior 3 Couleurs Palette "Smoky Brown"
Dior Addict Extreme Lipstick "Lucky"

Mõlemad tooted on imeilusad, alustades pakenditest ja lõpetades värvidega! Mulle meeldivad lauvärvipaleti pruunikad toonid, sest musta ja halli ma reeglina silmadele ei pane ning see huulepulk on suveks justkui loodud.

Ma lihtsalt pidin oma rõõmu teiega jagama, eile oli selline ilus päev, kui Dior kukkus lihtsalt sülle!

7 comments

 1. Ma juba hakkasin seda lugedes värisema :D
  Imeilusad tooted, kuna sa ise ka kaunitar, siis võiksid nendega meigi teha ja siia postitada :)

  suvimariliis.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Mulle meeldivad Diori tooted väga, aga neid on mul küll ülivähe, just nende hinna poolest. Mul oli ripsmetušš, mis sai otsa, ning igapäevases kasutuses on Diori jumestuskreem ja põsepuna, mis on imelised.

  Hetkel ma ise vaimustun pigem suurest hulgast odavamast kosmeetikast, aga ühel päeval loodan ma tõsiselt, et mul on vaid mõned meigitooted ning kõik on kallimad, soovitavalt Diori omad :)

  ReplyDelete
 3. AnonymousJune 28, 2012

  Kas saaks mind valgustada ka Stella blogiga?:) Ettetänades!

  ReplyDelete
 4. Palju õnne! Ise ma Diori tooteid kasutanud pole, veel - on veidi nö out of my price range ja see loos jäi mul ka kuidagi kahesilma vahele.

  ReplyDelete
 5. Väga väga ilusad toonid ja tahaks ka küsida ,et äkki jagaks mullegi seda stella blogi ? :)

  ReplyDelete
 6. Vägaväga ilusad toonid ja äkki jagaks minulegi seda Stella blogi ?:)

  ReplyDelete
 7. Stella blogisse jõuate, klikates paksus trükis sõnapaaril "oma blogis". Üldiselt, kui mu tekstis on arusaamatul põhjusel mõned asjad paksemalt kirjutatud, on need enamjaolt aktiivsed lingid vastavale lehele. :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.