Väike idee, mida teha JOIK-i küünalde klaaspurkidega. Olgu, mis tahes küünalde omadega, kuid et JOIK küünlad põlevad lõpuni välja ja on sojavahast, siis on klaaspurgi puhastamine pärast vaid kerge salvrätikuga pühkimise vaev. :)

4 comments

 1. JOIKi küünlaklaasid võib alati ju neile tagasi ka viia, siis sai järgmise küünla 0.3 euro võrra odavamalt :) Hetkel ma seda infot nende kodulehelt ei leidnud, aga olen surmkindel, et olen seda kuskilt lugenud.
  Minu meelest selline taaskasutus nende poolt näitab ainult seda kui mõnus firma JOIK on.
  Ma enda topsi pidin ikka sooja veega pesema, muidu ei tulnud tahm maha. Kasutust leidis see pintslitopsina.

  ReplyDelete
 2. AnonymousJune 14, 2012

  Nii hea idee! Mulle meeldib oma kõrvarõngaid äärtele rippuma panna-just nii hoian enda kõrvarõngaid, kuid suuremas klaasanumas, mis on küünal :)

  suvimariliis.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Olen ka sellest kuulnud, kuid 30 sendi pärast ei viitsi ma nende esinduspoodi minna, parem hoian alles. Nad võiks pigem teha nt nii, et viid viis tühjaks saanud JOIK pakendit tagasi ja saad tasuta küünla - LUSH jagab nt näomaske nii. :)

  ReplyDelete
 4. Olen samuti alles hoidnud paari küünla ümbrust klaasi, mis küll ei olnud JOIKi küünlad, aga sarnase suursega. Neisse on jube hea sisse panna ka teisi küünlaid, mis tulevad ilma ümbriseta.

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.