Meet my eyelash extensions. :)

Nii on, hakkasin ka mina üheks neist "nukkudest". Küll ainult kolmeks kuuks, kuid siiski ainult suvekuudeks ja puht isekal põhjusel, et saaksin pisut laisem olla. Kuulsin ja lugesin enne lugematuid arvamusi, kuidas need oma ripsmeid kahjustavad ja nõmedalt ebaloomulikud välja näevad, kuid astusin selle sammu siiski. Ripsmed pani mulle mu töökaaslane ning ma palusin teha n-ö "kassisilma", nii et servades oleks pikemad karvad. Hetkeseisuga on ripsmed mul nädal aega peal olnud ja ära on tulnud võib-olla 10-15 karva, millest kolm-neli tõmbasin ise ära, sest need hakkasid koos enda ripsmega isemoodi suunas kasvama.

Kui keegi tahab, et ma kirjutaksin kõigest pikemalt (alates paigaldamisest kuni esimese hoolduseni ning sügisel sellest, mis mu enda ripsmetest alles jäi), siis andke teada. Seni võite julgelt arvamust avaldada, millisel seisukohal teie ripsmepikenduste osas olete. Mina olen hetkel veel väga rahul ning saanud mitmeid-mitmeid ilusaid komplimente (kui välja arvata mu noorem vend, kes arvab, et need on natuke rõvedad ja isa, kes väsimatult nende üle nalja teeb... ).

p.s. Pildi tegi mu kallis õde, kelle blogi võite leida SIIT.

p.s. Ema, ma ju ütlesin, et mu silmad on rohelised, mitte pruunid! :D

16 comments

 1. Mul on ka ripsmepikendused, aga sellised, mis mu oma ripsmeist on ehk vaid 1 mm jagu pikemad, aga see-eest kooldus. Ma olen selgelt mugavuse peal väljas - ei ole vaja muretseda ripsmetuši ega laineri pärast, silmad säravad kogu aeg ilma igasuguse meigitagi. :)

  Tõeline kokkuhoid aja osas! Sellest rääkimata, et laialiminemise muret pole üldse.

  ReplyDelete
 2. Väga ilusad! Peaks ka suveks panema, kuid kardan oma ripsmeid rikkuda :/

  ReplyDelete
 3. Minul olid kuu aega, jäin ilma pooltest ripsmetest + ülejäänud on pooleks...eks see oleneb ripsmest, kellel sobib, kellel mitte :(

  ReplyDelete
 4. Minul olid kuu aega, jäin ilma pooltest ripsmetest + ülejäänud on pooleks...eks see oleneb ripsmest, kellel sobib, kellel mitte :(

  ReplyDelete
 5. See, et kunstripsmed rikuvad oma ripsmeid on müüt. Jah, peale ripsmepikenduste eemaldamist on oma ripsmed tõesti lühemad, aga nad pole rikutud. Kuu aja jooksul kasvavad kenasti tagasi. Kunstripsmekarv püsib ju ka täpselt senikaua kui oma ripsmekarva eluiga läbi saab! :)

  ReplyDelete
 6. AnonymousMay 14, 2012

  Olen ka mõelnud ripsmepikendustele suvekuudeks, kuid pole siiani siiski pannud just samadel põhjustel, mis sa isegi siia kirjutasid..
  Sinu pikendused näevad küll kenad välja! :)
  Seega oleksin huvitatud pikemast kirjeldusest nende paigaldamisel, hooldusest ja muust..

  ReplyDelete
 7. Mul on poolteist aastat järjest peal olnud ja oma ripsmed all endiselt tihedad ja pikad. Väga-väga rahul, aga rahakotile muidugi ka päris kulukas. Enda arust mul ka suht loomulikud, lasin ka panna umbes sama pikad või natu-natukene pikemad kui enda omad. Naisterahvad saavad ikka aru, aga meesterahvad ei saa ja kui kuulevad, et on pikendused siis on üllatunud ja räägivad kuidas kõik pikendused on ju koledad ja ebaloomulikud. :D Kõik ikka ei ole :)

  ReplyDelete
 8. Mis puudutab noormehi ja nende suhtumist kunstripsmetesse, siis mina olen kokku puutunud järgmiste sõnavõttudega: "Kas ma võin neid katsuda?", "Mis siis saab kui ma järsku pidurdan, kas nad kukuvad siis küljest ära?", "Sa oled natuke lehma (teadagi on lehmadel pikad ripsmed) moodi!", "Tere kaelkirjak!", "Kas need on plastmassist?", "Kelle karvad need on?" :D:D:D

  ReplyDelete
 9. AnonymousMay 14, 2012

  Ka minul on ripsmepikendused ja olen juba pikalt nende "austaja". samuti olen neid eemaldanud iga kolme -nelja kuu tagant ning seejärel on küll ripsmed veidi lühemad ja sellised õrnemad, kuid erinevad spetsiaalsed ravituššid on super abivahendid ning kuu ajaga on ripsmed veel pikemad ja tihendamad. seega mina soovitan küll, kes tahab aega kokku hoida ning samas on ka ilusad ning suveks suurepärane valik.

  ReplyDelete
 10. Mulle kunstripsmed meeldivad! Head laisa inimese ehted!

  Samas sinu ripsmepikendusi vaadates tundub, et tegu on algaja tööga. Või siis on mulle lihtsalt liiga hea käega tehnikud sattunud.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tegu on 5 aastat ripsmeid paigaldanud inimese tööga, ühe pildi põhjal on üsna mõttetu eelarvamusi luua.

   Delete
 11. Mul on olnud kuntsripsmed pea 2 aastat juba. Selle ajajooksul olen 2 korda kuuks ajaks maha võtnud ja siis kohe uuesti lasknud panna. Tõesti oma ripsmed on peale seda natukene lühemad , aga kasvasid väga kiiresti tagasi. Ütleme nii,et mis võlts/pikendused ei kahjustaks ? Kõik peab ju kahjustama kuidagi muudmoodi ei saa. :D Aga mina olen väga rahul nendega ja ei kujuta lihtsalt elu ilma nendeta, see võib tunduda tõesti väga haige, aga päriselt ka ma lihtsalt ei taha ilma kunstripsmeteta olla. Mulle ei meeldi enam oma ripsmed millised nad välja näevad kui on ripsmetuššiga üle värvitud. Mina soovitan kahekäega ja julgelt kõigile. :)

  ReplyDelete
 12. Mul olid ka möödunud suvel. Ütleme nii, et pärastine enda ripsmete seisukord sõltub täielikult sellest, kui hästi ripsmepikendused on pandud. Ja ise ei tohi neid küll väga puutuda. Kui ära tõmbad, siis tõmba ilusti koos juurega ehk koos terve oma ripsmega, muidu ei jää end omadest midagi järgi. Soovitan ikka kõike ripsmete panijal teha. Mulle muidu küll meeldisid, kuigi panin algul liiga pikad. Panen selleks suveks kindlasti ka mugavuse pärast. :)

  ReplyDelete
 13. Endal olid ka suvekuudel ripsmepikendused ning need olid väga kooldus, tihedad ja pikad. Nagu.. tõsiselt tihedad ja pikad. Kahjustusest nii palju, et kui ripsmete aeg n-ö läbi sai ja sügis tuli, siis oli päris kahju end uuesti peeglist vaadata - ripsmed olid tõesti kõvasti lühemad kui enne pikendusi (murdunud), kuid kasvasid väga kiiresti tagasi ja tihedus on ka sama eelnevaga võrreldes.
  Kommentaare nii palju, et mulle öeldi päris tihti, et olen vissi oma ripsmetega aga üldiselt suhtuti ikkagi hästi. Vanaema isegi ütles, et ilusad :)

  ReplyDelete
 14. Mul olid ka eelmisel suvel ning pärast maha vüttu olid enda ripsmed lühemad, kuid no ma ei kurda. Nüüd panin uuesti. Tohutult meeldivad.

  Pikenduste puhul panen rõhku loomulikusele, enda omad on 11mm.

  Kus salongis su töökaaslane paigaldab? Sinu omad on väga ilusad :).

  ReplyDelete
 15. Ema koha pealt on mul täpselt sama asi. mul on rohekas-pruunid silmad(pigem siiski rohekad) ja mu ema väidab tõsimeeli, et mu silmad on täiesti pruunid. Muidugi armastan ma ka mõelda, et mu silmad on pruunid, sest ma nii armastan pruune silmi. Õnneks see vahel ka mul on, kuna minu silmad muudavad värvi, aga kahjuks olen siiski enamuse ajast rohekate silmadega :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.