"A rich vanilla creme over a delicious juicy and soft orange cake" is how they describe it on the site.
I love(!) JOIK soy candles, they make your whole room smell nice and they burn decently all the way down, leaving the glass jar clean.
Ehkki ma eelistan küünlaid põletada jahedamal ja pimedal ajal, mil tuppa on vaja ekstra hubasust, on mulle hakanud meeldima ka värskemad lõhnad, millega kevadsuviseid õhtuid mõnusamaks teha. Praegu põleb mu aknalaual JOIK-i "Magus kiusatus". "Kreemja vaniljekastmega kaetud isuäratavalt mahlane ja pehme apelsinikook... " öeldakse kodulehel. See on väga magus lõhn, otse nuusutades isegi liiga lääge, kuid põlemisel siiski piisavalt mõnus ja mahe. Ma armastan JOIK-i sojavahast küünlaid - lisaks kaunile disainile on need ka kvaliteetsed, sest põlevad korralikult põhjani, jättes klaasi puhtaks.

Leia enda lemmik küünal: www.joik.ee
Minu järgmine valik suveks on tõenäoliselt maasikas & rabarber - kõige ahvatlevam, värskem ja mahlasem suveküünal, mida ma neilt iial nuusutanud olen!

1 comment

  1. Joik küünlad on tõesti super hea lõhnaga. Mul on iga kapi peal mõni. Iga kord kui mööda lähen neist, siis lihtsalt pean nuusutama...

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.