Nägite mu Polhemi postituses QooQoo mõmmidega retuuse ja kiisudega kleite, kuid uudishimulik nagu ma olen, läksin ka nende kodulehele ja otsin siiamaani põrandalt oma lõuga - QooQoo on NII lahe! Kõik pildid pärinevad nende veebi e-poest ja on minu isiklikud lemmikud. Oeh... Can I have them all?


Tegu on Läti brändiga, mis armastab siduda moodi ja graafilist disaini. QooQoo tegijad armastavad rõhutada oma unikaalsust ja minu meelest jagub neil seda kamaluga. Millised on teie lemmikud?

4 comments

 1. alt kolmas vasakpoolne kleit on eriti just see mida mul vaja oleks nüüd ja kohe! :)
  kõik on nii coolid asjad :)

  ReplyDelete
 2. Lihtsalt teadmiseks, kes samuti nagu mina qooqoo ahvatlustele vastu ei suutnud panna - mu legginsid laekusid Riiast Tallinasse 38 päeva peale kauba eest tasumist. Meilidele vastas omanik Aljona u 1x nädalas ilmselt. Need retuusid on küll imeilusad, aga pärast kõike seda ootamist ja kehva kommunikatsiooni ei tahagi neid eriti kanda...

  ReplyDelete
 3. Hi Anu,

  our usual terms are - 2weeks for production and 1 week for delivery.

  Though we had some problem with your order back then, you should not be afraid to try order again, we are working on our improvement all the time :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.