Every beauty blogger seems to have a cat... Well, here is one of mine. Her name is Sessu and she's quite sure my bed belongs to her and not me. 

My computer crashed and all I have is my phone... So bare with me until someone figures out why my laptop decided to die for the second time in the last two years. :D Let's just not blame me and my technology skills... Let's not even go there. :D

Mu arvuti andis üleeile otsad ja mul pole õrna aimugi, millal mõni mu venna pädevatest it-sõpradest sellega tegeleda jõuab. Õnneliku kokkusattumuse tulemusel sain aga just eile oma telefoni parandusest tagasi (mina ja tehnika oleme üpris lootusetu juhtum) ning seega saan end siiski maailmaga kursis hoida. Lihtsalt teie, mu kallid lugejad, peate mõnda aega leppima mobiilipiltidega... ja kui ma vajan postitusse kindlasti ilusat ja selget fotot, kobin oma kaameraga lihtsalt kallima juurde. Aga ma usun, et me saame ilusti hakkama...

p.s. Ootan endiselt teie erisoove kommentaaridesse, küsimusi formspringi jne. :)
p.s. Kohtusin eile esimest korda ühe oma lugejaga, kes asub väljaspool mu otsest tutvusringkonda. Nii lahe! Tsau, Saskia! :D

ja veel üks p.s. Pildil on Sessu, üks kolmest mu kummalisest loomast.

3 comments

 1. niiniii armas kiisu! :)

  ReplyDelete
 2. megacute ccat, anna. ja su blogs on tore. paistab, et oled tõesti õnnelik. +megalike sellele. paid.

  ReplyDelete
 3. Hei,
  Üks teema soovitus:
  Hiljuti andsid välja nii Maybelline kui ka Garnier välja BB kreemi. Mind huvitaks väga, kui sa mõlemist review kirjutaksid, rääkides seal nende headest ja vigades ning kumba ise soovitaksid jm :)

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.