Happy Valentine's Day everyone, whether you spend it with your family or friends, your "other half" or your cat - why not with all of them? I send thousands of hugs on your way, I'm so thankful to have you all reading my blog! :)
I had a casual day, work from 9 to 5 and now a casual night in with my boyfriend. I don't really celebrate Valentine's Day, but I think it's a cute day anyway so I made a card for my boyfriend, got some heart-shaped chocolates for my family and wore my girliest socks. I think it's enough. :)
L. surprised me at work with a red rose, my favourite sparkling wine and a comic strip he made himself (he has a comic blog too, you can chek it out HERE).
p.s. The cute marshmallows are from my dear mom!

Ilusat valentinipäeva kõigile, tähistate te seda siis oma pere või sõpradega, kallima või kassiga - miks mitte kõigiga korraga? Saadan teile tuhat tugevat kallistust, olen nii rõõmus, et te mu blogi lugemas käite!
Minul oli täitsa tavaline päev - töö üheksast viieni ja nüüd koos kallimaga kodus ja vaatame vast "Notting Hillli",üht mu absoluutset lemmikut! Suurelt ma valentinipäeva ei tähista - tegin kallimale kaardi, kinkisin perele südamekujulisi šokolaade ja panin jalga oma kõige tüdrukulikumad sokid.
L. üllatas mind tööjuures lille, mu lemmiku vahuveini ja enda tehtud koomiksiga (tal on ka koomiksiblogi, mida võite näha SIIN).
p.s. Nunnud vahukommid on mu emmelt. :)

7 comments

 1. Sul on hea maitse! Notting Hill on ka minu läbi aegade vaieldamatu lemmik ja hetkel just naudin Fresitat. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma teadsin, et ma ei saa ju ometi ainus olla!

   Delete
 2. Sa oled ametlikult mu lemmikuim blogija! Nii ilusad pildid ja nii mõnus tekst.

  ReplyDelete
 3. Avastasin just su blogi ja vaatasin kõik läbi. Sul on väga head pildid ja korralikud ülevaated. Hästi mõnus jälgida.
  Kindlasti üks parimaid eestikeelseid blogisid.
  Üks uus follower. :)

  http://despite-the-style.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oiii, aitäh aitäh aitäh! Sellised ilusad sõnad teevad mu meele nii heaks alati. :)

   Delete
 4. tahtsin just seda uut postitust kommenteerida, aga olgu, kirjutan siis siia, et...
  palju õnne sünnipäeva puhul!
  loodetavasti on sul super päev :) (ja loodetavasti ei pane ma päevaga mööda :D)

  Maiken/
  Maikeni blogi - part of me

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.