This is the second birthday present my sister got me. I've been wanting theBalm's Mary-Lou Manizer for a while now and I was so happy to finally get it. I've never owned a highlighter before, so you can imagine my excitement when I was trying it out for the first time. It's an amazing multi-tasking product. The texture is soft ans silky, not dry and powdery. I use it to highlight my cheekbones, browbones, my nose and even my cupid's bow. But you could also use it as a shimmery eyeshadow. Now that I've wore this twice I will never go back - a good highlighter can add so much! Plus, let's just focus on the packaging for a second, it's SO fun! I really want to try out some of theBalm's blushes as well. :)
If you don't have a highlighter, but are interested in trying out some, I suggest you check this one out. :)
Mainisin eelmises postituses, et mu õde tegi mulle kaks väga lahedat sünnipäevakingitust. Olin theBalm'i Mary-Lou Manizer särapuudrit juba mõnda aega tahtnud ja nüüd kuulub see mu meigikollektsiooni! Kuna mul pole varem ühtegi higlighter-toodet olnud, oli mul eriti huvitav sellega katsetada. Võin öelda, et olen äärmiselt rahul - see on mõnusa siidise tekstuuriga, mitte kuiv ja "puudrine". Mina kasutan seda kulmuluul, põsesarnadel, ninal ja ülahuule juures. Pakend väidab, et seda saab ka lauvärvina kasutanud, kuid ma pole veel proovinud - olen aga üpris kindel, et näiteks silma sisenurkadesse panduna "ärataks" see pilgu rohkem ellu. Olen nüüd kaks päeva seda kandnud ja usun, et enam tagasi ei lähe - highlighter annab jumele nii palju juurde! Soovitan. :)

2 comments

  1. Mul on ka see olemas, ülimõnus toode, kuid nagu ma enda ülevaates mainisin, siis viskasin ta kohe esimesel päeva vannitoa põrandale. Alguses tundus, et jäi terveks, kuid terve pealiskihi all oli asi ikkagi katki. Nii et kahjuks saan nüüd seda ainult kodus kasutada. Muidu väga mõnus toode!

    ReplyDelete
  2. Hei! Premeerin sind The Versatile Blog Awardiga. Vaata lähemalt: http://beautyblogfromg.blogspot.com/2012/02/versatile-blog-award.html

    ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.