Taking pictures of myself is something I've done for years now... Some might think it's weird, but I really enjoy it. So tell me - would you like to see more?

Ma olen end pildistanud nii kaua kui ma mäletan... Mõne meelest võib see kummaline hobi olla, aga see on miski, mis mulle lihtsalt meeldib. Kas te tahaksite tulevikus veel selliseid pilte näha või peaksin piirduma piltidega ripsmetuššidest ja huulepulkadest? :D

7 comments

 1. kiisuga ning viimane pilt on minu lemmikud! ilusaid inimesi ikka hea vaadata ju x)

  http://suvimariliis.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Mul on ka enese pildistamis haigus. Ma naudin seda ja minu arust pole mingit vahet, kas pildi tegija oled sina ise või keegi teine. Nii et keep going!

  ReplyDelete
 3. 2 pilt on väga väga ilus!!

  ReplyDelete
 4. gorgeous!!

  www.aroundlucia.com
  www.aroundlucia.com

  ReplyDelete
 5. postita kõike, mida soovid :)
  minule kaamerat käes hoides endast pilte teha ei meeldi, aga kaugjuhtimispuldiga on päris mõnus tegutseda, kui pole parajasti ühtegi muud tegelast käepärast :P

  Maiken/
  Maikeni blogi - part of me

  ReplyDelete
 6. I love the photo with the Kitty cat and smiling with your hand in your face. Great idea and Congratulations Cheers from the English Countryside, James, writer of jimmy Kopelia, at www.jimmykopelia.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. You're gorgeous!

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.