Thank you for entering my giveaway! Since almost 99% of the entering girls were from Estonia, I will write the post in Estonian. :)

Ma poleks arvanudki, et ma saan oma esimese giveaway raames nii palju ilusaid ja motiveerivaid kommentaare. Aitäh-aitäh-aitäh, te ei tea kui heaks te mu tuju tegite!!! No umbes nii rõõmsaks:

... ja ma saadan teile palju südameid:

Püüan tulevikus ka teie soovidele rohkem vastu tulla ja veel rohkem arvustusi ja outfit-postitusi teha ning kindlasti kirjutan lähiajal ka midagi n-ö personaalsemat. Mitmed teist mainisid, et võiksin siia vahel ka enda elust midagi postitada ja ausõna - see oligi mul plaanis, lihtsalt olen enamuse ajast tööl ja siis kui lõpuks kuhugi välja lähen, ei viitsi kaamerat kaasa vedada. Aga mul on peagi sünnipäev ja mitmed muud huvitavad ettevõtmised tulemas, nii et olge valvel. :) Ja kui teil on veel mingeid palveid, siis jätke neid aga julgelt kommentaaridesse. Küsimusi ootan endiselt Formspringi (aga vastan ka kommentaarides) ja joonistusi-kirjutisi ootan aadressil annnaelisabeth@gmail.com. Mõned teist on mulle juba kirjutanud ka ja see teeb iga kord mu päeva!

Nagu ütlesin, siis valisin võitja suvaliselt ja selleks osutus Keiju! Keiju kirjutas: "Kõige hubasem blogi, mida jälgin. Väga hea kvaliteediga pildid. Väga omapärane ja siiras, soe. Ei ole selline üle pakutud ja liiga "fancy"! :)"
Saada mulle annnaelisabeth@gmail.com enda aadress ja panen kingituse teele! :)

p.s. Ootan teie imenunnusid kommentaare endiselt ka giveaway väliselt. Need on väga-väga suured motiveerijad. :)

7 comments

 1. Hey! I love your blog:) Greetings from Sweden!

  ReplyDelete
 2. Oiiii mina võitsiiiin :) Kui lahee, ma pole vist mitte kunagi midagi võitnud. Niii tore-tore!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, mul on hea meel! Ma tean, mida sa tunned - ma pole ka kunagi eriti mingeid auhindu võitnud. :D

   Delete
 3. Kas Sa said mu aadressi kätte meililt? :)

  ReplyDelete
 4. Ei ole saanud, kas sa saatsid ikka annnaelisabeth@gmail.com? Kolme n-ga!

  ReplyDelete
 5. Ma saatsin nüüd uuesti, kas ikka pole jõudnud? :D

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.