My colleague got this as a gift from Avon, but since she already has this product she gave it to me. I really didn't mind. :D I'm talking about Planet Spa dead sea minerals facial mud mask by Avon. I was excited to try this out as soon as I got home - I'm all about face masks and I've been wanting to try Planet Spa products for a while now.
First, I like the packaging, I think it's beautiful and classy. Following "the rules" I applied this mask on clean skin and left it on for 15 minutes. The mask has a creamy consistency and it's easy to apply - the smell is good (a bit manly might I say... reminds me a little of men's deodorant or something, which is totally okay, I love men's scents). It got a little hard on my skin, but not so hard that I couldn't move my lips. The mask was easy to wash off with warm water, so I didn't have to rub my face and pull on my skin like a crazy person. My face felt smooth and soft after, but I still added some moisturiser to it. I really felt like my pores were minimized, especially on my nose and cheeks, but maybe that's just the placebo effect... I will definitely use this product up. :)

Avon kinkis mu töökaaslasele Avoni surnumeremineraalidega mudamaski, kuid kuna tal on see mask juba kodus olemas, kinkis ta selle mulle edasi. Mul polnud loomulikult kohe mitte midagi selle vastu - ma armastan näomaske ja olen Planet Spa tooteid juba mõnda aega proovida tahtnud.

Esmalt, mulle meeldib pakend - see on tagasihoidlik ja stiilne. Kandsin maski puhtale näole ja 15 minutiks, täpselt nagu kiri pakendil käskis. See on koostiselt kreemjas ja seda on lihtne näole kanda - lõhn on mõnus ja pisut mehine, meenutades mulle justkui mingit meeste deodoranti või aftershave'i. See on aga täiesti okei, mulle on meeste lõhnad alati rohkem meeldinud kui naiste omad. :D Mõne minuti pärast tõmbus mask näol pisut kõvaks, kuid mitte nii kõvaks, et ma poleks saanud oma näolihaseid kasutada. :) Sooja veega tuli mask kergesti maha, nii et ma ei pidanud nägu hõõruma ja nahka venitama - see on alati pluss! Mulle ei meeldi näomaskid, mida on absoluutselt või-ma-tu maha loputada... Mu jume oli pärast pisut värskem ja klaarim ja tundus, et poorid on tõepoolest pisut kahanenud, eriti ninal - see võis aga ka placebo-efekt olla.
Kasutan selle maski kindlasti lõpuni ja julgen seda soovitada kui mõnusat ja puhastavat maski, mille hind pole laes. Uurisin ja selle hind peaks olema umbes 6-7 eurot 75 milliliitri eest.

Kas teie olete mingeid Planet Spa tooteid proovinud? Mida te neist arvate?

6 comments

 1. Seda maski olen mõelnud isegi proovida kuna olen ka varem selle kohta kiitvaid kommentaare kuulnud/lugenud.

  ReplyDelete
 2. Olen mõelnud selle ostmisele, kuid nüüd vist tuleb see ost ära teha.

  ReplyDelete
 3. Mõned aastad tagasi kasutasin seda maski, meeldis.

  ReplyDelete
 4. Minagi olen seda maski kasutanud, vägaväga hea oli.
  Ostaksin veelgi, kuid Avonist on veidi tüütu asju tellida, kui aus olla...

  ReplyDelete
 5. Kerli, on küll tüütu, siinkohal tuleb rõhutada seda üht sõna, mis aitab üldse midagi saada või kuhugi jõuda: tutvused! :D

  ReplyDelete
 6. Mul oli (või tegelikult on siiani kuskil kapisügavustes) ka üks planet spa mask, aga ajas näo nii kipitama, et isegi 5 minutit ei suutnud seda näol hoida. Paar korda andsin sellele uue võimaluse, aga ikka sama jama, mulle ei sobinud :(

  ReplyDelete

© Anna Elisabeth 2016. Powered by Blogger.